И днес заседанието на парламента започна със скандал заради отсъствие

...
И днес заседанието на парламента започна със скандал заради отсъствие
Коментари Харесай

Скандал в парламента заради отсъствие на премиера от блиц контрол: Днес е професионалния празник на Петков

И през днешния ден съвещанието на Народното събрание стартира със скандал поради неявяване на премиера Кирил Петков от блиц надзор. Депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи желаеха отсрочване на тази точка от дневния ред за идната седмица.

„ Разбираме, че през днешния ден е професионалният празник на премиера и той има право да чества, само че няма блиц надзор без него. Даже аз за през днешния ден си купих връзка „ Байдън “ и не излъгах, че ми я подарил, а си я купих. Предлагам идващият петък да е блиц контролът “, разяснява от трибуната Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Костадин Костадинов от „ Възраждане “ стачкува, че още веднъж се отсрочва разискването на въпроса за арестувания българския транспортен съд в Мариупол, а на председателски съвет в сряда му е дадено това.

„ Това е блиц надзор на части. По-неотложен ангажимент от това да отидеш при началника си няма, някои хора се крият, нарушава се правилника на Народно събрание. Петков искаше с ареста на Борисов да уплаши нас, а наподобява, че той се уплаши “, установи и Тома Биков от ГЕРБ.

Вчера по време на посещаване на зеленчукова борса Кирил Петков съобщи, че има желание да посети българо-турската граница, където ще ревизира по какъв начин се внасят плодове и зеленчуци от прилежащата ни страна.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР