Едва ли не аз през Пашата, през Бивол, имам влияние

...
Едва ли не аз през Пашата, през Бивол, имам влияние
Коментари Харесай

Борисов: Лъжа е, че през Пашата имам влияние за Корал, не съм го виждал от 20 години

" Едва ли не аз през Пашата, през Бивол, имам въздействие за Корал, което е безспорна неистина, това не е правилно " , съобщи Борисов на среща със симпатизанти в регион " Оборище ". " Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години ", добави още той. " Истинският татко на сглобката беше Алексей Петров, той подсигурява пред мен за тях ", отсече той.

" В сходни неща прозира методът на мислене. Прозира по какъв начин може да се явиш в един миг очевидец и да арестуваш нелегално хора ", върна се на своя арест Борисов, който беше разгласен от създа за противозаконен. " Но ние с сътрудниците от първия ред си лежахме в килиите, единствено с цел да удовлетворим егото на тези хора ", сподели той по адрес на Кирил Петков и Политическа партия.

После направи заключението, че месеци наред от ПП-ДБ са повтаряли " неистово прокурор, ДАНС, Министерство на вътрешните работи ". " Защото всичко останало те имаха, до едно, всички министерства, организации и служби. Не съм си го обяснявал до момента, само че инстинктът ми ме караше да не бързам във взимането на решения по тези тематики. Само това не им удовлетворих ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" И си задавах въпроса - нито ДАНС, нито разузнаването и Военното разузнаване са назначавани от ГЕРБ, а по тяхно време и от президента Радев. Власт власт възпира, доста умно нещо. И си мислех да балансираме тези служби. И след това разбрах - единият давал показания за противозаконни арести, другият фалшифицирал. Един чул от различен, че Бойко ще го изяде на кайма. Човекът, за който споделят, че съм го изял, си е жив. И по тази причина те, контрабандистите, са били толкоз пъти по къщи, по вили... ", заключи Борисов по адрес на ПП-ДБ.

Начинът на мислене и деяние на тези хора ме тормози. Тепърва несъмнено ще излизат такива работи ", сподели още Борисов.

" ГЕРБ ще влиза в ръководство и ще взе участие, единствено в случай че има мощен резултат, безапелационен беше още водачът на партията.

Беше безапелационен, че е обезпокоен, в случай че ГЕРБ завоюва изборите, да се окаже още веднъж в изолираност и без сътрудници.

" Вече казусът е фактически в неналичието на сътрудници, за ГЕРБ приказвам. Ние след изборите можем да изпаднем отново в изолираност ", разяснява той, като напомни, че се е формирала нова коалиция сред ПП-ДБ, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ за свалянето на Росен Желязков от председателското място на Народно събрание.

" Да се надяваме, че най-малко Движение за права и свободи няма да отиде там, че ще останем напълно сами. Цялата тъга е да си го привлекат Пеевски с Движение за права и свободи на тяхна страна ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Това, което се случва, е неприятно за всички партии. Това омаскарявене всекидневно отблъсква хората от политическата класа. Няма победител. Затова акцията ни би трябвало да бъде положителна ", обърна се към актива на ГЕРБ в залата Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР