И днес не откриха 17-годишната Ивана от Дупница. В шестия

...
И днес не откриха 17-годишната Ивана от Дупница. В шестия
Коментари Харесай

Нови версии за изчезването на Ивана - проверяват се всички сигнали

И през днешния ден не откриха 17-годишната Ивана от Дупница. В шестия ден от търсенето на момичето беше претърсен регионът към язовир Дяково, както и горите край града. За страдание от нея към момента няма никаква диря.

Стотици служители на реда, горски чиновници и доброволци търсиха Ивана през днешния ден, само че без резултат. В Дупница към този момент има и спешен щаб, призован от общината, който се занимава с изгубването на момичето.

Според кмета на Дупница причина за изгубването ѝ е неприятното отношение на съучениците ѝ към нея, което от учебното заведение отхвърлят. В квартала, в който живее Ивана пък ни описаха, че през последните месеци младото момиче почнало да пие алкохол и да се оплаква, че родителите ѝ я тъпчат с медикаменти. Работи се по всички версии, споделиха от полицията. Търсенето продължава.

Малко преди Нова година Ивана почнала постоянно да посещава кварталните кафенета. Пиела енергийни питиета и алкохол.

" При мен е консумирала водка с уиски на едно място. С два типа безалкохолно, настрана кафе вътре в алкохола ", разяснява Стефания.

Сервитьорката забелязала, че момичето разполага с много пари.

" Имаше в нея към 200-300 лв. последният път, когато пристигна при мен. Тя говореше, че техните я тъпчат с медикаменти, желае да избяга и тем сходни неща ", споделя Стефания.

Опитите ни да потърсим техния коментар се провалиха.

От жилището, в който живее Ивана, се чуваха шумове, само че родителите не пожелаха да приказват с нас.

Съученици на изчезналото момиче и през днешния ден описаха, че не е била буйна, само че е нямала другари. Постоянно била с телефон в ръка, записвала клипчета и ги качвала в обществените мрежи.

В деня преди да изчезне е качила над 50 клипа в ТикТок, в множеството от които пее поп фолк песни. Публикувала е и видео, в което ясно проличава датата, след която следите ѝ се губят - 22 февруари.
Повечето от постъпващите сигнали за Ивана са спорни и неразбираеми.

" Проверяват се всички сигнали. Включително и такива подавани през обществените мрежи. Повечето от тях са уклончиви. Кой какво е видял. Но не се подценяват никакви сигнали, всичко се ревизира от органите на Министерство на вътрешните работи. Целият запас от хора отново е на терен. Днес сме се видели публично с родителите. Разстроени са, не желая да изпадам в детайлности ", сподели още Бойко Христов, заместник-кмет на Дупница.

Телефонът на момичето още в първите дни след изгубването ѝ е предаден на киберспециалисти, споделиха от полицията. Все още се открива дали тя сама е сменила профилната си фотография във ФБ през вчерашния ден или профилът ѝ е бил откраднат.

Вижте още в директното включване на Антония Сукалинска.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР