От утре се прекратява претърсването на терен във връзка с

...
От утре се прекратява претърсването на терен във връзка с
Коментари Харесай

Прекратява се търсенето на терен на Ивана от Дупница

От на следващия ден се приключва претърсването на терен по отношение на изгубването на 17-годишната Ивана от Дупница, оповестиха от полицията. Работата по издирването ѝ ще продължи посредством разнообразни оперативни начини, а всяка информация, обвързвана с момичето, ще бъде детайлно проверявана, с цел да се реализира стремежи резултат, прецизират от пресцентъра на ОДМВР - Кюстендил.

Ивана е в неопределеност от 22 февруари, когато фамилията ѝ оповестява вечерта в полицията в Дупница за нейното изгубване. До момента при претърсванията е открито единствено якето на момичето.

Телефонът, който Ивана оставя при класния си началник също се ревизира. Преди дни от киберсигурност. Днес за Българска национална телевизия от полицията споделиха че телефонът ѝ не е бил хакнат.

Непълнолетното момиче е оповестена за общодържавно търсене. Веднага след декларираното от родителите ѝ изгубване в районното ръководство в Дупница бе основан щаб под управлението на шефа на Министерство на вътрешните работи старши комисар Светослав Григоров, в работата му се включиха и чиновници на ГДНП. Бяха открити контакти с регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Югозападна България. За работата на терен бе зает забележителен кадрови запас на Министерство на вътрешните работи – няколко хиляди служители на реда, жандармеристи, пожарникари, запас на Горското стопанство, планински спасители.

В първите 7 дни в работата на терен интензивно се включиха и доброволци. Пребродена бе голяма територия. Дори и неприятното време не спря обходите в и към Дупница.

По случая е формирано и досъдебно произвеждане и дейностите се реализират под надзора на прокуратурата.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР