Районната прокуратура в Кюстендил е образувала досъдебно производство за противозаконно

...
Районната прокуратура в Кюстендил е образувала досъдебно производство за противозаконно
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва отвличане по случая с изчезналата Ивана

Районната прокуратура в Кюстендил е образувала досъдебно произвеждане за незаконно отнемане от независимост на малолетно лице по случая с изгубването на 17-годишната Ивана от Дупница. Това е общоприета процедура при сходни случаи, което дава водеща рамка за следствието.

Ако на по-късен стадий се появят задоволително доказателства и стане ясно, че се касае за друго закононарушение, производството може да се преобразува по различен член.

И сега не престават разпитите, както на близки и познати, по този начин и на доста други лица, които биха могли да оказват помощ за откриването на Ивана.

Киберспециалисти не престават да работят по следата интензивността в обществените и профили.

Говорителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил – Катя Табачка заяви, че през днешния ден професионалните екипи не употребяват съдействието на доброволци. Всеки, който желае да помогне, може да отиде на следващия ден в 9.00 часа пред постройката на РУ-Дупница, където още веднъж ще имат събирателен пункт и доброволците ще получат насоки от органите на Министерство на вътрешните работи.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР