И Далай Лама се оказа в центъра на страшен скандал.Видео,

...
И Далай Лама се оказа в центъра на страшен скандал.Видео,
Коментари Харесай

Скандал и с Далай Лама. Замесено е момче

И Далай Лама се оказа в центъра на заплашителен скандал.

Видео, което набира гневна скорост в интернет, демонстрира по какъв начин 87-годишният Далай Лама целува момче, което се навежда, с цел да му отдаде респект. След това будисткият духовник изплезва езика си и се чува по какъв начин духовникът споделя: " Можеш ли да ми смучеш езика? ".
-->
Видеото е от събитие в МакЛеод Гандж, предградие на град Дхарамсала в Северна Индия, състояло се на 28 февруари, съобщи Нова тв.

" Негово Светейшество желае да се извини на момчето и неговото семейство, както и на многочислените си другари по света, за болката, която думите му може да са предизвикали ", се споделя в изказване, оповестено в доказания му акаунт в Туитър.

" Негово Светейшество постоянно нервира хората, с които се среща, по почтен и шеговит метод, даже на обществени места и пред камерите ", се прибавя в него. " Той съжалява за случая. "

Потребителите в обществените мрежи жигосаха видеото, наричайки го " непоносимо " и " безусловно недопустимо ", откакто то стартира да се популяризира всеобщо.

Монахът провокира рецензии не за пръв път, откакто през 2019 година се извини за думите си, че в случай че неговият правоприемник е жена, тя би трябвало да бъде " привлекателна ".

This sick, disturbing video of the Dalai Lama making a child suck his tongue emerged months ago, but it has only just now made waves on social media—prompting the “holy ” man to issue an apology. Why wasn’t it a problem for him before it went viral?
— Catch Up (@CatchUpFeed)
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР