И четиримата са с плаващ статут за своето бъдеще, като

...
И четиримата са с плаващ статут за своето бъдеще, като
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА следи под лупа: Четирима се борят да останат в клуба и догодина

И четиримата са с плаващ статут за своето бъдеще, като става въпрос за Федерико Варела, Йоан Баи, Бисмарк Чарлс и Яник Вилдсхут, оповестява “Мач Телеграф ”.

Всички те имат контракти с „червените“ и не стават свободни сътрудници през лятото, само че не убеждават с представянето си от началото на сезона. Нито един от тях не е корав титуляр, въпреки че Вилдсхут много постоянно стартира измежду 11-те. Варела постоянно е малтретиран от травми и рядко е в оптимална кондиция, което му пречи да покаже най-хубавото от себе си.Йоан Баи бе първият притеглен в ЦСКА при започване на този сезон, когато треньор на „червените“ към момента беше Любослав Пенев. Той стартира сезона като титуляр, само че последователно отстъпи своето място.

При Бисмарк Чарлс отстъплението е повече от очевидно. Той е към този момент над година на „Армията“ и предходната му пролет беше мощна, като вкара 2 пъти в 12 срещи в елита, а също така се трансформира в воин, носейки Купата на България на „червените“, откакто вкара на Арда във финала. От тогава до момента, в 14 срещи той няма нито един гол.

Вилдсхут към момента няма гол в efbet Лига към този момент над 23 часа, или по-точно в 1393 минути. Ако той не промени по някакъв метод своето показване, през лятото е напълно реалистично да му се търси нов клуб.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР