И БСП се включва в събирането на подписи за вот

...
И БСП се включва в събирането на подписи за вот
Коментари Харесай

Безсънна нощ за Корнелия Нинова! Появи се днес и заяви: Включваме се!

И Българска социалистическа партия се включва в събирането на подписи за избор на съмнение против кабинета и те ще бъдат импортирани още през днешния ден, разгласи соцлидерката Корнелия Нинова.
В сряда ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разгласи, че ще желае осъществяване на избор на съмнение и е почнал събирането на подписи от депутати. Нужни са им 48 – на една пета от депутатите, като зад тях към този момент застанаха и от „ ИТН “, и Българска социалистическа партия.
„ Включваме се във вота на съмнение като съвносители. Имаме бележки във връзка с претекстовете, които считаме, че не са цялостни. Днес до обяд ще доработим. Даваме и нашите подписи и през днешния ден следобяд внасяме вота на съмнение за политика и енергетика “, сподели Нинова. Тя желае да се допише и решението за дарението на двата нуклеарни реактора на АЕЦ „ Козлодуй “ на Украйна и концесията на пристанище „ Росенец “, предава Tribune.
За да бутнат кабинета, трите партии се нуждаят от болшинство в Народното събрание, което обаче нямат. Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски разгласи през вчерашния ден, че държавното управление е устойчиво и евроатлантическо, а водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи тази заран, че партията му няма да смъкна кабинета.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР