И Борисов отвърна на удара на Асен Василев за орязаните

...
И Борисов отвърна на удара на Асен Василев за орязаните
Коментари Харесай

Борисов търси стотинки от Асен Василев

И Борисов отвърна на удара на Асен Василев за орязаните пари по Плана за възобновяване. Известно е, че Бойко Борисов и неговите държавни управления са отговорни за всички минали, сегашни и бъдещи управнически провали на Асен Василев и “промяната ”, разгласи ГЕРБ от името на Борисов, отговаряйки на нападките на Асен Василев.

Двамата си разменят тежки политически крошета от сутринта, когато ГЕРБ съобщи: „ Това държавно управление и служебното държавно управление безусловно провалиха Плана за възобновяване и през вчерашния ден Европейска комисия понижи общата сума на безвъзмездните средства с промяна 578 милиона евра. Губят се милиарди от несръчност, от безнаказаност “.

От Министерството на финансите дадоха отговор на Борисов. Министерството на финансите е изцяло според с определението „ несръчност и безнаказаност ", само че то се отнася за държавното управление на господин Бойко Борисов, което през февруари 2021 година е подкрепило и е гласувало в Европейски Съюз задължението за понижение на средствата по Плана за възобновяване и резистентност (ПВУ) като част от правната рамка на Механизма за възобновяване и резистентност, се споделя в формалната позиция на ведомството на Асен Василев.

Известно е, че Бойко Борисов и неговите държавни управления са отговорни за всички минали, сегашни и бъдещи управнически провали на Асен Василев и “промяната ”. Това, което се опитваме да разберем е, за какво година и половина преди крайния период за подписване на контракти по Националния проект за възобновяване, държавното управление Петков - Василев не е сключило нито един контракт и не е платило и една стотинка. Това е значителният въпрос, съобщи в специфична позиция ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР