И аз вече имам жена до себе си. Тя е

...
И аз вече имам жена до себе си. Тя е
Коментари Харесай

След раздялата с жена си Васил Драганов заби колежка от „Столичани в повече“: Тя е моето момиче

„ И аз към този момент имам жена до себе си. Тя е моето момиче! “. Това сензационно призна артистът Васил Драганов на въпрос на вестник „ България през днешния ден “ дали слухът, че движи с колежката си от Народния спектакъл Ева Тепавичарова, е правилен, или не. „ Не отхвърлям, само че и няма да встъпвам в детайлности. Относно обстановката с някогашната ми жена Андреа аз държа на думата си и няма да приказвам повече по случая в медиите, тъй като дадох обещание на двете ни деца да не го върша.
Тя също даде обещание, само че го направи. За мен децата ни са най-важното сега и не считам, че би трябвало да раздухваме повече тази история “, споделя Васко. „ Работата и децата са ми най-важни в този момент. За друго не желая и да загатвам, единствено ще уточня, че не съм насилвал физически половинката си и повече по тази тематика няма да приказвам “, безапелационен е Драганов.
Той и Ева Тепавичарова се познават от доста години, а най-забавното е, че двамата играха любовници в обичания на българите сериал по Би Ти Ви – „ Столичани допълнително “. По-близките им връзки стартират напълно неотдавна, откакто артистът към този момент се разведе с жена си Андреа. Самата актриса не бе открита за коментар. Допреди две години Ева Тепавичарова живееше със брачна половинка си – тенора Георги Петров, и с двамата им синове. Първото момче на актрисата е от връзка преди артиста. В момента не е ясно в какви връзки са.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР