HYUNDAI обяви първите подробности за сериозно обновената версия на хитовия си модел

...
HYUNDAI обяви първите подробности за
сериозно обновената версия на хитовия си
модел
Коментари Харесай

HYUNDAI обнови i20

HYUNDAI разгласи първите детайлности за сериозно обновената версия на хитовия си модел i20, който идва освен с редица промени в дизайна, само че и с увеличено оборудване с акцент върху още по-високото равнище на сигурност.

Обновеното семейство HYUNDAI i20- пет порти и купе, се отличава с изменен дизайн на предната (Cascading Grille) и задната си част, въвеждането в модификационното портфолио на седемстепенна роботизирана предавателна кутия, система за икономия на гориво при придвижване в засилен трафик ISG (Idle Stop and Go), набор нови 15- и 16-цолови алуминиеви джанти, панорамен стъклен таван, двуцветно осъществяване на покрива, нов 7-инчов Display Audio бордови екран с функция за цялостно синхронизиране на мобилни телефони с Apple CarPlay и Android Auto и други.

HYUNDAI i20 идва в две мощностни версии на еднолитровия Kappa T-GDI двигател- 100 и 120 конски сили, като според от версията и желанията на потребителите, колите могат да бъдат оборудвани с петстепенна и шестстепенна механична или седемстепенна роботизирана предавателна кутия. От компанията са предвидили също по този начин и разновидности на i20 с 1.2 литров Kappa мотор със 75 и 84 конски сили.

В взаимозависимост от равнището на съоръжение и предпочитанията на клиентите, обновеният HYUNDAI i20 идва и с редица високо технологични системи за сигурност. Сред тях се открояват системата за задържане на транспортното средство на пътното платно, автоматизирана спирачна система при придвижване с ниски скорости в градски условия, автоматизирани фарове, система за предизвестие при неволно пресичане на осевата линия и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР