Китайският производител на електромобили XPENG обяви, че в резултат на

...
Китайският производител на електромобили XPENG обяви, че в резултат на
Коментари Харесай

XPENG стъпва и в Австралия

Китайският производител на електрически автомобили XPENG разгласи, че вследствие на реализирано съглашение с TrueEV, ще стъпи публично и на територията на Австралия.

От XPeng анонсират, че TrueEV ще построи дилърска мрежа в страната, като ще бъде единствен формален вносител и дистрибутор на китайската компания.

Първият артикул на автомобилната марка, който ще стартира да се предлага в Австралия ще бъде SUV , като пазарното му лансиране е планувано да се случи през последното тримесечие на тази година.

" Партньорството с TrueEV в Австралия се отличава като забележителна стъпка напред в нашата световна тактика за развиване ", споделя Алекс Танг, ръководещ шеф на подразделението Глобално развиване на XPENG. " Нашите визия, полезности и хладнокръвен ангажимент за великолепно качество се съчетават съвършено. Опитът и локалната прозорливост на TrueEV вършат това естествената и далновидна последваща стъпка в нашия проект за разширение ".

" Това съдействие съставлява забележителен скок напред в гама от налични интелигентни електрически автомобили в Австралия и ще бъде подкрепено с внедряването на превъзходна технология и благоприятни условия за зареждане ", споделят Джейсън Кларк изпълнителен шеф на TrueEV.

Само преди няколко седмици XPENG анонсира навлизането си в Тайланд, Сингапур и Малайзия, както и ново съдействие с .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР