Hyundai обяви, че е разработил робот за автоматично зареждане (ACR),

...
Hyundai обяви, че е разработил робот за автоматично зареждане (ACR),
Коментари Харесай

Hyundai разработва робот за зареждане на електромобили

Hyundai разгласи, че е създал робот за автоматизирано зареждане (ACR), който е сходен на дизайна, който Tesla сподели преди няколко години. Роботът за зареждане на електрически автомобили комуникира с автомобила и го зарежда, без лидерът да излиза.

ACR употребява система с едно рамо, която автоматизирано ще включи кабел за зареждане в електрическо транспортно средство.  ACR ще приключи целия развой на зареждане самичък от началото до края, без да се нуждае от помощ от лидера или оператора на транспортното средство.
-->
Hyundai съобщи, че възнамерява да употребява ACR, с цел да направи зареждането по-лесно и по-рационализирано, в това число за тези, които имат проблеми с придвижването заради увреждания.

Илон Мъск разгласи, че Tesla ще употребява „ автоматизирано зарядно устройство “ за своите коли, само че нямаше някакво развиване. Тесла се хвърли в други действия и разгласи Tesla Bot. Първоначалното откриване на Tesla Bot сподели, че той ще може да се оправя с домакинската работа и ежедневните действия, които хората може да намерят за натоварващи и досадни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР