Хюго Филион, главният изпълнителен директор на Flare Network прогнозира постепенно

...
Хюго Филион, главният изпълнителен директор на Flare Network прогнозира постепенно
Коментари Харесай

Делото между Ripple и SEC е забавило развитието на компанията

Хюго Филион, основният изпълнителен шеф на Flare Network предвижда последователно възобновяване на Ripple, компанията, обвързвана с криптовалутата XRP, след продължителните ѝ правни провокации.

В скорошен туит Филион акцентира, че основаната в Сан Франциско блокчейн компания, която е профилирана в трансгранични транзакции благодарение на токена XRP, е изправена пред обилни спънки заради регулаторната неустановеност от края на 2020 година насам.

Въпреки приемането на известна изясненост в този момент, Филиън означи, че Ripple изостава с към 2,5 години от графика заради тези сложности. Освен това той уточни, че доставчиците на постоянни монети са постигнали забележителен прогрес на пазара, който в миналото е бил доминиран от Ripple.

Въпреки това Филион счита, че Ripple към момента може да процъфти в някои сегменти, които не се обслужват съответно от обичайните финансови системи.

Той обаче предизвести, че напредъкът може да бъде муден заради засиления песимизъм към криптовалутите в обичайните финансови среди, остър от несъгласията, свързани с лица като опозорения създател на FTX, Сам Банкман-Фрийд.

Въпреки че е изправен пред провокации, Филиън също по този начин призна продължаващите старания на разнообразни лица да проучат нови случаи на потребление на XRP и XRP Ledger. Той изрази оптимизъм по отношение на тези инициативи, само че предизвести, че те ще изискват време, с цел да дадат осезаеми резултати.

Забележително е, че президентът на Ripple Моника Лонг неотдавна разкри проектите на компанията да се ангажира още веднъж с американския пазар след правосъдно решение, подбудено от новопридобитата регулаторна изясненост. Едновременно с това Ripple продължава да бележи забележителен растеж на интернационалните пазари, изключително в райони с ясни регулаторни насоки като Англия, Европа, Сингапур и Дубай.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР