Hyatt Regency Sofia заема своето достойно място в голямото семейство

...
Hyatt Regency Sofia заема своето достойно място в голямото семейство
Коментари Харесай

Hyatt отвори първи хотел в България

Hyatt Regency Sofia заема своето почтено място в огромното семейство на Hyatt Hotels Corporation, което сплотява 21 отличителни марката с повече от 900 хотела в над 65 страни на 6 континента. Откриването на хотела отбелязва значимо събитие за компанията Hyatt, която стратегически уголемява наличието на марката в Югоизточна Европа.

Hyatt Regency Sofia е ситуиран в сърцето на столицата до паметника „ Васил Левски “, на пешеходно разстояние от множеството софийски туристически забележителности и държавни институции.

“Радваме се да обявим откриването на нашия първи хотел Hyatt в красивата София,” съобщи Лоран Шодер, общоприет управител на Hyatt Regency Sofia. „ Централното разположение на хотела е идеално за пътуващите за бизнес или отмора, които желаят да прегледат този незабравим град и да се срещнат с неговата жива просвета и богата история. “

Със своя новаторски дизайн и достоверно гостолюбие, Hyatt Regency e в основата на портфолиото на Hyatt и утвърждава водещата позиция на компанията в хотелиерската промишленост. Това е марката, който трансформира пътуването във вдъхновяващо прекарване, където бизнесът, общуването и заниманието се срещат. Пълният набор от услуги и улеснения включва запаметяващи се кулинарни прекарвания, гъвкави пространства за работа, съдействие или отмора, както и необятен набор от софтуерни уреди за срещи и събития и специалисти, които ще се погрижат за всеки подробност в организацията на мероприятия от друг мащаб.

Hyatt Regency Sofia може да се похвали със 183 просторни стаи за посетители, в това число 22 стилни жилището. Интериорният дизайн е въодушевен от цветовете, формите и символиката на българската шевица, а огромна част от стаите са с тераси с превъзходна панорама към планината и спокойния вътрешен двор. Всяка стая разполага с панорамни прозорци и всички улеснения за пълностоен престой. Ексклузивният президентски апартамент на хотела предлага на гостите, търсещи пречистен разкош, частен достъп и красива тераса с панорамна панорама към златните куполи на храм-паметник „ Св. Александър Невски” и София. Гостите, отседнали в Regency Club стаи и жилища, се любуват на спомагателни улеснения като безвъзмездна закуска, напитки и ордьоври.

Цялостното прекарване е допълнено от новаторски италиански ресторант The Revolutionary Dining Room & Bar, където ценителите на италианската кухня ще останат прелестно сюрпризирани от революционните тълкования на типичен ястия, основани от топ шеф-готвач, творил в заведения за хранене по целия свят. Впечатляващият панорамен бар на покрива The Scene Rooftop Bar & Terrace е мястото, където можете да разпуснете с коктейл в ръка, любувайки се на зашеметяващата панорама към София и Витоша.

Hyatt Regency Sofia разполага с 10 многофункционални зали с обща повърхност от 1,468 кв. м., с съвършена естетика сред съвременен дизайн, модерни технологии, шир и разкош.

Със своите 533 кв. м. балната зала „ Васил Левски “ е една от най-големите зали в София и идеалното място за сватби, конференции и изложения. Тя може да бъде разграничена на три обособени елементи и съдържа четири вградени проектора и екрани, с цел да обслужва безпроблемно събирания от всевъзможен мащаб. Зала „ Ботев “ на партерното равнище е идеална за по-малки срещи и събития, с огромни прозорци, осигуряващи на гостите обилие от естествена светлина и пряк достъп към зеления вътрешен двор.

The Loft обезпечава три извънредни пространства на покрива, които могат да бъдат резервирани поотделно или в композиция. The Living Room и The Den оферират домакински комфорт, приключен с частен бар и камина, до момента в който The Conservatory подсигурява бягство отвън града със своята розова градина и ботаническа атмосфера.

Сред удобствата за гостите са още уелнес център, салон за хубост и денонощен фитнес.

Водени от своята отдаденост към грижата за госта и над 60-годишния опит в хотелиерството от международна класа, Глобалният ангажимент на Hyatt за грижа и непорочност в допълнение усъвършенства оперативните насоки и ограничения за сигурност и успокоение на чиновниците и гостите. Допълнителна информация по отношение на задължението на Hyatt може да откриете тук: https://www.hyatt.com/info/care-and-cleanliness-eame-swa

Hyatt Hotels Corporation, със седалище в Чикаго, е водеща международна компания в областта на хотелиерството с 21 отличителни марката. Към 30 юни 2020 година портфолиото на компанията включва повече от 900 хотелски, all-inclusive и уелнес курортни парцела в 65 страни на шест континента. Целта на компанията да се грижи за хората, с цел да могат те да бъдат най-хубавата своя версия, предопределя бизнес решенията и тактиката за развиване и има за цел да притегли и задържи топ чиновници, да построи връзки с гостите и да сътвори стойност за акционерите. Филиалите на компанията създават, имат, оперират, ръководят, франчайзват, лицензират или дават услуги на хотели, курорти, брандирани резиденции, ваканционни парцели, фитнес и спа комплекси като марките Park Hyatt®, Miraval®, Grand Hyatt®, Alila®, Andaz®, The Unbound Collection by Hyatt®, Destination®, Hyatt Regency®, Hyatt®, Hyatt Ziva™, Hyatt Zilara™, Thompson Hotels®, Hyatt Centric®, Caption by Hyatt, Joie de Vivre®, Hyatt House®, Hyatt Place®, tommie™, UrCove, Hyatt Residence Club® and Exhale® и ползва програмата за преданост World of Hyatt®, която дава обилни преимущества и изключителни прекарвания на своите скъпи членове. За повече информация, апелирам, посетете www.hyatt.com.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР