Хубавото пролетно време изкара софиянци на улицата. В следобедните часове

...
Хубавото пролетно време изкара софиянци на улицата. В следобедните часове
Коментари Харесай

Софиянци напълниха Витошка. Какво ще последва?/ФОТО/

Хубавото пролетно време изкара софиянци на улицата. В следобедните часове „ Витошка ” и градинките в центъра и паркът пред НДК бяха претъпкани с хора, заяви БГНЕС и пусна фотоси. Ще докара ли струването на хора до ново повишаване на случаите от ковид се питат всички. По последни данни на столичния действен щаб София към този момент е минала прага от 500 болни на 100 хиляди души население.

В заведенията и заведенията за хранене, които към този момент работят с нов вечерен час – 22.00 часа, клиенти също не липсват. Персоналът съблюдава прецизно задължението да ги обслужва със наложителните персонални защитни средства.

Преди дни кметът на София Йорданка Фандъкова осведоми, че в случай че повишението на заболеваемостта продължи, идващите ограничения ще са ориентирани към прекратяване на визитите в огромните търговски центрове и фитнес залите, каквото е предлагането и на столичното РЗИ.

В последната седмица екипите на Столична дирекция на вътрешните работи са ревизирали близо 300 търговски обекта. Над 1400 инспекции са направени от екипите на Столичен инспекторат в комерсиалните центрове, а инспекторите ревизират както за носене на маски, по този начин и за скупчване на по-голям брой гости.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР