Хубавото на лятото е, че прекарваме повече време навън и

...
Хубавото на лятото е, че прекарваме повече време навън и
Коментари Харесай

На лов за летни приключения с най-любимите кецове

Хубавото на лятото е, че прекарваме повече време на открито и вършим своите дребни бягства отвън работното си време – без значение дали ще е на пикник в парка, на уикенда пътешестване, морска почивка, или най-любимото – музикалните фестивали, които от време на време се случват тъкмо под носа ни. Където и да ни отведат безгрижните мигове, ни се желае да ги запечатаме (не е наложително да е за Instagram), да се усещаме добре в „ кожата си “ и най-много – да ги споделяме с другари. Но даже едно пътешестване сами някъде – било то в България, или в чужбина, може да се окаже тъкмо това премеждие, от което лятото, а и ние, сме имали потребност.



Където и да се озовем, бихме захвърлили високите токчета, с цел да сложим най-любимите си кецове. А това лято в такива са подготвени да се трансфорат тъкмо тези – Chuck 70 AT-CX на Converse . И в случай че се чудите какво е това CX, то ви издаваме, че е типа на специфичната пяна, която е употребена при изработката им, с цел да обезпечи още по-добра стойка на тялото и необикновен комфорт на стъпалата. Всъщност горната част безусловно остава вярна на класическия модел Chuck Taylor All Star, като разликата е в междинната подметка, която още повече ускорява удобството и функционалността на спортната обувка. В предната част почитателите на марката незабавно ще познаят вдъхновението от модела BOSEY MC, който Converse основава още през 50-те години на предишния век.



Ние обаче се влюбихме и в цветовете му, които ще бъдат в звук с обичаните ни класики за лятото – изчистен бял топ или тишърт, необятен бежов панталон и oversize блейзър, който си е must have за всеки капсулен дрешник. Но пък по-спортната линия на Chuck 70 AT-CX напълно не изключва опцията за съчетание и с някоя лятна мини рокля. Така че дано ловът за летни завършения да стартира в този момент!



С поддръжката на Converse

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР