Hub by Yettel приема кандидатури на млади специалисти до 11

...
Hub by Yettel приема кандидатури на млади специалисти до 11
Коментари Харесай

Стажантската програма на Yettel търси нови таланти

Hub by Yettel приема кандидатури на млади експерти до 11 септември
Желаещите да се включват в стажантската стратегия на Yettel имат още една седмица да аплайват за място в нея. За седма поредна година Hub by Yettel дава опция на студенти в последнa година на образование и неотдавна приключили експерти да се потопят в действителна работна среда и да черпят опит от най-хубавите специалисти в областта на телекомуникациите.

„ Едни от най-известните ни услуги са създадени точно благодарение на стажанти. Интересното е, че над 85% остават при нас на непрекъснати позиции след завършването на програмата точно тъй като към този момент са задоволително навлезли в бизнес сферата, в която желаят да се развиват “, споделя Лора Абусалем, Експерт Привличане на гении в Yettel.

Едно от огромните преимущества на стажа в телекома е опцията младите експерти да работят по съответни планове. Така те развиват основни пълномощия и познания, които са в основата на сполучливия кариерен старт. Тази година стажантите могат да до 11 септември в разнородни професионални посоки, измежду които графичен дизайн, бизнес маркетинг, създаване на програмен продукт, employer branding, работа с данни и администриране на видео платформи.

„ Още обявата за работа ме впечатли мощно. Бях сюрпризирана, че отношението към стажантите и чиновниците е безусловно еднообразно, тъй че се усещах равностойна от самото начало “, споделя своя опит от стажа в Yettel Юлияна Йовова, която към този момент работи като Специалист Управление стойност акции в компанията. Благодарение на програмата в Yettel попада и Карина Деветакова, която към днешна дата е Специалист Дигитално потребителско преживяване. „ Yettel ме притегли като шеф и среда за работа с многочислените планове, работата с специалисти и другарствата, които завързах “, споделя Карина. „ По време на стажа работихме по действителни планове, които бяха много забавни и значими за компанията, и успяхме да допринесем за нейното развиване “, споделя Симеон Николов, който след школата на Hub by Yettel остава в екипа като Специалист Статистика и моделиране на данни.

Какво още споделят част от младите гении на телекома за своите прекарвания като стажанти можете да видите във.

В рамките на програмата Hub by Yettel участниците получават възнаграждение и всички придобивки, които употребяват чиновниците на компанията, измежду които: проект с неограничени минути и мобилен интернет, отстъпка за закупуване на мобилно устройство, в допълнение здравно обезпечаване, добавка за превоз, ваучери за храна, безвъзмезден достъп до Linkedin Learning.

Повече информация за стажантската стратегия, както и изложение на отговорностите на претендентите и условията за всяка позиция можете да откриете на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР