Huawei Watch Ultimate е първият смарт часовник с корпус от

...
Huawei Watch Ultimate е първият смарт часовник с корпус от
Коментари Харесай

Нов луксозен смарт часовник за спорт от Huawei

Huawei Watch Ultimate е първият смарт часовник с корпус от течен метал
В края на месец март Huawei показа новия си клас премиум смарт часовници, които са направени от първокласни материали, оферират високо равнище на водоустойчивост и дълъг живот на батерията. Първият представител на новото потомство умни часовници е Huawei Watch Ultimate и към този момент може да бъде закупен с мобилните проекти на А1.

Корпусът на Huawei Watch Ultimate е въодушевен от ръчните часовници за гмуркане и има диаметър от 48,5 мм. Той е с AMOLED екран с резолюция 466х466 пиксела и периодичност на освежаване до 60Hz. Моделът предлага бързо безжично зареждане, което разрешава зареждането му от 0 до 100% за един час, а един път изцяло зареден, може да издържи до 14 дни, което го трансформира в благонадежден сателит по време на пътувания и завършения навън.
-->
Друга аналогия с първокласните ръчни часовници от висок клас е използването на безформен или течен метал, основан на цирконий, за направата на корпуса. Този материал прави Huawei Watch Ultimate доста по-здрав и устойчив, което е от особена значимост при рисковите спортове.



Устройството e с керамична рамка, която е по-устойчива на надраскване в съпоставяне със стоманата и ще резервира своя тип по-дълго време. Друга забавна характерност на модела е високата водоустойчивост, която разрешава гмуркането на до 100 метра дълбочина. Huawei Watch Ultimate има четири режима на гмуркане, логаритъм за декомпресия и може да следи скоростта на нанагорнище, с цел да задава безвредно движение за потребителя.

Освен функционалностите за гмуркане, Watch Ultimate предлага проучване на наситеността на О2 в кръвта, следене на пулса, съня, напрежението и ЕКГ разбор. Часовникът разполага и с новия режим Expedition, който е предопределен за интензивности измежду природата, и демонстрира потребна информация като маршрут, локация и други

Huawei Watch Ultimate се предлага в две версии. Първата е със наследник пръстен на корпуса от безформен метал в цвят металик, съществена титаниева и спомагателна синя каишка от хидрогениран нитрилен каучук. Синята каишка може да бъде удължена при гмуркане - за носене върху водолазен костюм. Втората версия на часовника е напълно в черно - черен цвят на корпуса от безформен метал и черна каишка от хидрогениран нитрилен каучук с опция за удължение.

Цената на Huawei Watch Ultimate стартира от 43,99 лв. на месец или 889,99 лв. в брой с проект Unlimited Ultra за моделът в черно, а този в синьо е разполагаем от 53,99 лв. на месец или 1 109,99 лв. в брой със същия проект.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР