Huawei стартира своя регионален конкурс за мобилна фотография и видеография

...
Huawei стартира своя регионален конкурс за мобилна фотография и видеография
Коментари Харесай

Започна конкурсът за мобилна фотография и видеография Huawei InFocus Awards

Huawei започва своя районен конкурс за мобилна снимка и видеография Huawei InFocus Awards 2019. Той дава опция на надарени фенове на фотографията от Централна, Източна и Северна Европа да покажат най-хубавите си произведения, снимани с Huawei, като могат да вземат присъединяване в 6 разнообразни категории.

С развиването на мобилната снимка удоволствието да създадеш висококачествена фотография към този момент не е единствено в ръцете на притежателите на скъпи профилирани фотоапарати. Притежателите на смарт телефони през днешния ден имат разполагаем устройства, които ги трансформират във фотографи. Уменията да уловиш съвършения кадър или да запечаташ непознато място с мобилното си устройство обаче изискват доста гений и чувство за детайла.

Със своята P серия и флагмана P30 Pro, Huawei дава отговор на потребностите на феновете на мобилната снимка и им разрешава да основават в действителност впечатляващи фотоси. Това се дължи и на дълготрайното партньорство с реномирания производител на камери Leica.

Четворната камера на P30 Pro е същинска гражданска война в мобилната снимка. За съвършените фотоси оказват помощ и функционалностите за 5 пъти оптичен зуум и 50 пъти цифров зуум, специфичният Huawei SuperSpectrum датчик, функционалностите за нощни фотоси и макро снимка. За феновете на видеото основна е функционалността dual view.

Категориите за присъединяване

Конкурсът Huawei InFocus Awards има общо 6 категории. 5 от тях са отдадени на мобилната фотогофрафия - #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard и една на мобилната видеография - Life Now.

Заявките за присъединяване се подават на формалния уебсайт на състезанието от 24 юни до 11 август.

Неоткритата хубост

Huawei приканва участниците в състезанието да открият „ скритата " хубост към нас. В забързаното ни всекидневие тези красиви моменти, улавящи ритъма на хората и животните, естествената и градска хубост, постоянно се губят или остават на заден декор. Благодарение на смарт телефоните, обаче, тези мигове могат да бъдат запечатани вечно.



Светът е цялостен и с хиляди непознати места, било то поради отдалечеността им или пък това, че се считат за по-малко красиви от известните забележителности и туристически атракции. Това е повода и Huawei да обърне внимание навръх тези „ скрити " до момента местоположения, чиято мистика и хубост може да бъде запечатана с Huawei P30 Pro. Идеята за неоткритата хубост е уловена и в формалния видеоклип на състезанието:

HUAWEI InFocus Awards - Открий неоткритото:




Как се избират спечелилите


Снимките и видеата, подадени за присъединяване в състезанието, ще бъдат налични на формалния уебсайт на Huawei InFocus Awards. Там всички консуматори, в това число и участниците в състезанието, ще могат да гласоподават за обичаните си фотоси до 18 август.

Следващата стъпка е гласоподаване от деликатно подбрано жури, включващо специалисти и известни фотографи от целия свят. В журито ще вземат присъединяване Янмин Уанг, президент на Huawei Consumer Business Group Huawei CEE & Nordic, Марчин Тишка, полски фешън фотограф, работещ с Marie Claire, Harper`s Bazaar, Glamour, Elle и Vogue, Николай Танинг Ренцман, датски фотограф, известен със своите звездни портрети и пейзажи в обществените мрежи, Ема Свенсън, шведски фрийланс фотограф, който обикаля света в търсене на най-хубавите фрагменти, Йенер Торун, проектант и фотограф, който трансформира градски среди със своите цветни нереални геометрични решения и Вутеар Кам, френски фотограф от камбоджански генезис, основан в Париж.



Вутеар Кам споделя: „ Поканата да се включва в журито на Huawei InFocus Awards е страхотна опция да напомня какъв брой е значимо фотографите да са също и откриватели. Без значение дали търсят нови места или преоткриват хубостта на света към нас ".

Повече информация за журито можете да откриете на формалния уебсайт на състезанието.

Наградите

Големият победител в състезанието ще получи модерния преносим компютър на Huawei MateBook 13, смарт часовника Watch GT и 10 хиляди евро, както и ваучер за 250 $ за Trip Advisor. Снимката му ще бъде показана и за седмица на формалната страница на TripAdvisor в Швеция, Полша, Дания, Австрия, Норвегия, Финландия, Чехия, Гърция, Унгария, Израел, Сърбия, Словакия и Турция.

Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro, 2000 Евро и Trip Advisor ваучер за 250 $. Завършилите на второ място в другите категории ще получат Huawei P30 Pro, а тези на 3-то - Huawei P30.

Победителят от категорията „ премия на публиката " ще получи Watch GT и Huawei P30 Pro.

Пълната информация за Huawei InFocus Awards можете да намерите на http://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/bg/

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР