Huawei публикува в своя официален сайт голяма статия, в която

...
Huawei публикува в своя официален сайт голяма статия, в която
Коментари Харесай

Huawei посочи преимуществата на своите 5G базови станции

Huawei разгласява в своя формален уебсайт огромна публикация, в която показва приноса на компанията в развиването на мобилните мрежи от пето потомство и с какво оборудването на този китайски производител превъзхожда продуктите на другите компании.

Китайският софтуерен колос през цялото време взе участие в създаването на 5G, като на Huawei принадлежат множеството патенти за технологиите, свързани с работата на този стандарт . Използвайки оборудването на Huawei клиентите икономисват по към 10 000 евро за инсталирането и въвеждане в употреба на една 5G базова станция. И още, за нейното инсталиране не е нужен кран, тъй като монтажът се прави ръчно на дребна височина благодарение на единствено няколко експерти.

Базовата станция на Huawei употребява 10 пъти по-малко електрическа сила спрямо оборудването на другите производители. 5G базовата станция на Huawei е и с цели 70% по-компактна от другите решения. Теглото на базовата станция на Huawei е към 20 кг, а нейните размери не надвишават тези на елементарен куфар. За естествената работа на една такава станция не са нужни кули, тъй като тя може да бъде сложена на всички места – на балконите, на стените, на покривите на постройките и така нататък Оборудването на Huawei е изцяло предпазено от неподходящите външни условия и може десетилетия да работи в условия на висока мокрота и на открити пространства. На него не му оказват въздействие преваляванията, в това число дъжд, град и сняг.

Huawei отбелязва, че това съоръжение е изключително уместно за европейските страни, в които има доста исторически здания и е значимо да не се трансформира техния образ.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР