Христо Стоичков и Диего Марадона са футболни величия, но до

...
Христо Стоичков и Диего Марадона са футболни величия, но до
Коментари Харесай

За разваленото приятелство: Защо Стоичков никога няма да прости на Марадона?

Христо Стоичков и Диего Марадона са футболни величия, само че до относително скоро сред тях имаше и другарство. Приятелство, което е било развалено по виновност на аржентинеца. Това удостовери Камата в изявление за радио 947FM в родината на Марадона. Стоичков разкри, че е имал мощна връзка с аржентинския талант, само че тя остава в предишното.

" Имах доста значимо другарство с него и когато то завърши, ми стана тъжно. Загубих огромен другар в лицето на Марадона. По-добре да си остана със загатна за него като футболист, фотосите и позитивните неща. Диего загуби, не аз. Човек минава през нереални неща през живота си. Винаги ще го обичам, само че не както преди. По-добре да го оставя по този начин ", споделя Модерния ляв.

Стоичков не може да елементарни на Марадона за едно неизпълнено заричане. Диего бе дал дума, че ще вземе присъединяване в " 50 години №8 " - юбилейния мач на родната легенда напролет на 2016 година Тогава в София дойдоха куп звезди, Дон Диего обаче се отметна в последния миг. Аржентинецът просто бе спрял да дава отговор на позвъняванията, което огорчи Стоичков.

15 години по-рано - през 2001 година, Камата почете бенефиса на аржентинеца и взе присъединяване в мача в Буенос Айрес.
Марадона: За мен Христо Стоичков е същински другар Дон Диего прикани българските почитатели да поддържат Аржентина

" Беше ми отредено да пребивавам в една изключителна ера, както в националния тим, по този начин и в " Барселона ". Беше елементарно да играя с огромни първенци... Бях бунтовник със мощен темперамент, както и безспорен победител. Никога не се предавах, направих доста нелепости, само че постоянно с високо вдигната глава ", сподели още Стоичков.
Христо Стоичков и bTV Action написаха история Над 1 230 000 души наблюдаваха по малкия екран събитията на стадион „ Васил Левски ” през вчерашния ден
Той разкри и, че е бил покрай трансфер в аржентинския гранд " Бока Хуниорс ".

" Имах опцията да се причисля към " Бока Хуниорс " преди доста години и в никакъв случай не се рабра за това. Беше след интервала ми в " Барселона ", само че взех решение да отида в Съединени американски щати със фамилията ми ".

" Скоро ще отида в Аржентина, с цел да направя документален филм за Габриел Батистута. Много се веселя, че се възвърне от тежката си травма. Ще имам опцията да го видя и да направя кино лентата, който той заслужава ", добави Камата.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР