Христо Ивананов се скри и не поиска да ходи в

...
Христо Ивананов се скри и не поиска да ходи в
Коментари Харесай

На път за Украйна, Кирил Петков спеше в купето на Лена! Викнаха ме и ми предложиха подкуп

„ Христо Ивананов се скри и не изиска да върви в Украйна. На мен ми се раждаше щерка в този миг. Слави ми се обади и ми сподели, че би трябвало да отида в Украйна, тъй като би трябвало да дадем явен отговор на всичко, което се случва в България. Трябва да подкрепим това държавно управление, тъй като е хубаво българите, които гледат, приказват истината и споделят, това което са видели с очите си. Тогава бяхме първата политическа партия, откакто Кирил Петков сподели, че ще се върви на делегация в Украйна. Аз трябваше бързо да предпочитам и знаех, че това е вярното. „ Демократична България “ до последно въртяха и Христо Иванов се чудеше по какъв начин да не отиде в Украйна “. Това съобщи някогашният народен представител от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в изявление пред „ Има подобен подкаст “.
„ Тогава аз помолих сътрудника на Държавна сигурност Атанас Атанасов, че Демократична България би трябвало да има най-малко един представител. Българска социалистическа партия бяха ясни, стои Корнелия и Свиленски, които се подхилкват и споделят, че няма да вземат участие. Вечерта преди да тръгнем Атанасов се съгласи, а Христо Иванов се скри като мишка “, споделя още Балабанов.
Той описа и пътуването във влака. „ Всички бяхме в обособени купета, единствено Кирил Петков и Лена Бориславова бяха общо. Убеден съм, че те са обсъждали какво да вършат с цените в настрана купе. Пътуваме ние идва Лена и ми вика: „ министър-председателя желае да те види “. Аз взех решение, че става нещо съществено. Стои Петков с един преносим компютър, Лена до него различен. Та стартира министър-председателят да ме ухажва политически. Тръгна от там дали не ми е скучно в Народното събрание и по какъв начин в Министерски съвет си пътуват непрекъснато. Той стартира с проблема с Македония, три часа, ми приказва какъв брой е значимо да вдигнем ветото и по какъв начин неговия другар Димитър, били се видели. На бележката имаше „ 6 и Вътрешна македонска революционна организация “ и по какъв начин се опитвали да купуват депутати от ВМРО-ДПМНЕ да ни вкарат в Конституцията, но тези са неподкупни “, споделя в детайлности Балабанов, нещата които преди месеци спестяваше.
Той акцентира, че е обратно на казаното от Кирил Петков, че диалога е бил всекидневен, значим е морала, правилото и възпитанието.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР