Христо Бакърджиев, съпругът на Сашка Васева не бърза напълно да

...
Христо Бакърджиев, съпругът на Сашка Васева не бърза напълно да
Коментари Харесай

Световен хирург спаси Сашка Васева

Христо Бакърджиев, брачният партньор на Сашка Васева не бърза изцяло да се радва след животоспасяващата интервенция, на която Дупнишката Мадона се подложи в Германия. Както е известно, тамошните медици са заеха да я спасят от израстък в мозъка.

" Спасихме Сашка! И да ви кажа, камък ми падна от сърцето. Въпреки това не бързам да се веселя, както се споделя. Успокоих и сина ми Христо, който през вчерашния ден беше с високо кръвно от терзание. И двете деца се тормозят, майка е въпреки всичко. Сега ни следва най-важното - да се възвърне вярно - постепенно и бавно ", съобщи Бадърджиев пред столичен всекидневник.

Той продължава да е покрай певицата и всяка минута да се грижи за нея.

" В началото се смяташе, че интервенцията ще е 5-6 часа, а тя продължи повече от 12 часа. Имахме шанс да попаднем на най-хубавия хирург - шефа на най-известната баварска болница - началник на неврохирургията и управляващ интервенцията - Кристиян Тон. За него чакат 600 индивида, записани за интервенция. След Сашка имаше още две интервенции, само че ги отложиха, защото нейната продължи доста дълго време ", разказа Бакърджиев.

Той още не е приказвал с певицата, нито я е виждал, защото в отделението на болничното заведение, в което е настанена, е строго неразрешен достъпът на външни лица.

" Лекарите вървят облечени с костюми като срещу ковид. Информираха ме, че Сашка към този момент е отвън заплаха, не е на командно дишане и са извадили тръбата от устата й. Въпреки това не може да приказва, едвам в този момент са я изкарали от изкуствената наркоза, под която е била. Иначе е в схващане, само че още ми не разрешават да пробвам да й приказвам или да ме включват да ме чува по телефона ", показа още Христо. 

Преди седмици мъжът на звездата се похвали, че по време на престоя си в немската болница изпълнителката на " Левове и марки " е качила 11 кг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР