Християна Лоизу пусна бомбата Гласовитата певица съобщи радостната вест в Като

...
Християна Лоизу пусна бомбата
Гласовитата певица съобщи радостната вест в Като
Коментари Харесай

Християна Лоизу пусна бомбата!

Християна Лоизу пусна бомбата

Гласовитата певица заяви радостната новина в „ Като две капки вода “. Тя съобщи, че чака първата си рожба и към този момент е бременна в петия месец.

Зрители и водещи останаха сюрпризирани, тъй като до момента изпълнителката не е съобщавала за връзка, камо ли че чака бебе.

Тя не разкри кой е мъжът, с който са във връзка. Но близки до нея „ издадоха тайната “, че бащата на бъдещето й бебе е млад и упорит мъж, който развива сполучлив бизнес.

Той няма нищо общо с креативната сфера,  а двамата са дружно от относително скоро. Християна Лоизу обаче забременяла бързо и даже сподели годежния си пръстен в шоуто. С което даде да се разбере, че връзката й  е сериозна и търпи развиване.

Изненада в цялата история е някогашния й другар, репортера Боби Стар. Двамата бяха във връзка две години. Но вместо да поздрави съответно и с чисто сърце екс приятелката си, Боби я атакува и реагира доста грозно.

" Каквото от теб, такова ще е и от мен, сърди се на себе си ", написа той в обществената мрежа. А след това добави, че забременяването й  е поради стадния инстинкт, тъй като нейната другарка е бременна и тя да не остане по-назад.

„ Долно и подло, в случай, че той работи с бръмчалки и златотърсачки, а ругатни едно смислено момиче “, изригнаха в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР