Христина, по-позната на повечето като Христина Андерсън, разби на пух

...
Христина, по-позната на повечето като Христина Андерсън, разби на пух
Коментари Харесай

Казанлъшка уебкам моделка разби на пух и прах българските хейтърки и мъже! Защо според нея те не струват?

Христина, по - позната на множеството като Христина Андерсън, разруши на пух и прахуляк злобарите , се твърди в сигнал до HotArena.

След като през 2016 година обилната русокоска взриви мрежата с работата си като уебкам модел, малко по-късно тя открива и своята пристрастеност, животните. Лекува, избавя и намира дом на потърпевши и изоставени животни, а през свободното си време се занимава с пеене и танци. Въпреки всичко, тя не стопира да е бодил в очите на някои хора. Много постоянно е обект на злословия, интриги или е цел на някоя жена, която си е въобразила, че ще й отнеме мъжа . На 5 май 2018 година, тя получава много озлобен коментар в почитател страницата си от неизвестен профил без фотография. След което тя споделя в фейсбук мрежата, че е извънредно възмутена и потресена от злобата на хората в България . Ето какво обръщение написа тя към злобните хора, и какъв съвет им даде.

Нямам думи , с които да изразя възмущението си към множеството българи! Контактувам с американци, британци, руснаци , та даже и араби, от които се чака да се държат непоносимо и гадно, тъй като се приказва на всички места по малките екрани, по какъв начин били тормозили дамите си, по какъв начин командвали и така нататък Но аз не съм срещнала арабин, който да се държи по този начин, както българин може да се отнесе с една жена. Грозно , с обиди, нападки и даже пердах. Изключително грозно ми е, когато хората се разделят на дебели и слаби. Мисля, че всеки един човек, без значение от това дали е слаб или по-пълен, има своя сексапил и хубост. Колкото до дамите, в чужбина се търсят модели с по обилни форми, а в България е страшна фикс идея да си 30 кила с мокри гащи. Мразя клюките. Много постоянно съм чувала от други хора, какво се приказва за мен. Къде съм била, с кого съм била, какво съм правила, къде съм се снимала, какво съм си снимала, била съм доста разголена и сходни нелепости. Мога да кажа на всички, които приказват зад тила ми, ДА може би не съм най-умната, не съм най-красивата, може да не съм съвършена, само че не съм влезнала в персоналното пространство на никой и не се пробвам да си натрапвам мнението, което не е желано! Не си навирам носа в непознатите животи! Не разрушавам фамилии и връзки! Не приказвам зад тила на хората, когато желая да кажа нещо на някой , му го споделям в очите!

 

Бъдете положителни, правете положително и ще ви се върне положително! Ако имате опция да помогнете на животно в неволя, дете или просто някой човек, който се нуждае от каквато и да е помощ, НАПРАВЕТЕ Гражданско отделение! Ще се почувствате доста по-добре, от едвам стоите през целия ден и да се чудите на кой живота да обсъдите! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР