Хотелът е една от най-важните съставки на всяко пътуване. Защото

...
Хотелът е една от най-важните съставки на всяко пътуване. Защото
Коментари Харесай

12 тайни, които служителите в хотелите ревниво пазят

Хотелът е една от най-важните съставки на всяко пътешестване. Защото даже най-незначителните детайлности, като неловко легло или мръсна баня, могат да нарушат удоволствието от всяко пътешестване.

Поради това, с цел да се подготвите съответно, френският уебсайт Sympa-Sympa.com споделя всички дребни трикове, които ще ви оказват помощ да спестите пари и в това време да прекарате приятна почивка.

Резервирайте хотела два дни преди идването си

Цените на хотелите могат да варират всекидневно, според от сезона и събитията. Но в случай че резервирате стая тъкмо преди престоя си, можете да получите до 50% отстъпка.

Ако стаята ви не ви харесва, можете да я промените гратис

Например, в случай че сте резервирали стая с аспект към морето, а ви дадат такава с аспект към строяща се жилищна постройка, имате цялостното право да поискате стаята, която сте резервирали в началото.

Ако стаята не ви харесва по субективни аргументи – да вземем за пример среща се на последния етаж или на партера, можете да поискате промяна, само че не можете да го изискате. Ако има други налични стаи, могат да се съгласят, само че ще би трябвало да платите разликата в цената.

Не избирайте хотела според от броя на звездите, по-скоро гледайте мненията в интернет

Хотел с три звезди може да се окаже по-добър от хотел с пет звезди, заради това - преди да резервирате, прочетете добре мненията и мненията в уеб страниците. Спомнете си, че потребителите нормално преувеличават отрицателните аспекти, тъй че пробвайте да различите общото мнение на хората.

Можете да си вземете шампоана, душ-гела и другите козметични артикули, които се намират в банята

Не мислете, че това е кражба. Хотелите оставят тези артикули на ваше разположение. За сметка на това, по-добре оставете кърпата и хавлията на мястото им.

Портиерите, които носят „ златен ключ “, са разполагаем да отговорят на всичките ви въпроси

Те ще ви оказват помощ също да купите билети за събития или да организирате екскурзия. Портиерите, които имат този знак, принадлежат към организацията „ Златните ключове “. Ролята им е да оказват помощ на клиентите на хотела.

Резервирайте непосредствено стаите с отстъпка

Хотелите желаят да изпълнят стаите си, доколкото е допустимо всеки ден. Поради това те заплащат комисионни на разнообразни интернет уеб сайтове, с цел да оферират стаи с отстъпка, само че те не са най-хубавите.

Поради това си коства да се обадите напряко в хотела и да кажете, че сте намерили стая с отстъпка на уебсайт и че бихте желали да я резервирате. Възможно е чиновниците на хотела да откликнат на молбата ви, тъй като в този случай не са платили комисионната на уеб страницата.

Снимките от хотела могат да се разграничават от действителността

Смятали сте, че ще спите в първокласна стая, само че при идването си откривате тясно помещение с дрешник на колела и дребно легло. За да избегнете сходни неудобства, гледайте фотоси на хотела в други уеб сайтове. През множеството време интернет потребителите разгласяват действителни фотоси на мястото.

Проверете мини бара

Мини барът е магическо сандъче, където можете да откриете всевъзможни типове питиета на много високи цени. За да не плащате вместо други хора, проверете дали бутилките са добре затворени. Защото може клиентът преди вас да е изпил всичко и да е оставил бутилката, цялостна с вода.

Преди да оставите колата си на паркинга на хотела, прочетете добре контракта

Договорът гласи, че хотелът не е виновен за паркираните коли на паркинга му.

Как да отмените резервацията си в последния миг и да не плащате за анулирането?

Вместо да анулирате непосредствено резервацията си, поискайте промяна на датата и на идващия ден се обадете, с цел да отмените резервацията си.
Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР