Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще продължавате да се

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще продължавате да се
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 17 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще продължавате да се занимавате с разискването на тривиални въпроси. Не давайте напразни обещания, залагайте единствено на несъмнено. Проявете повече здрав разсъдък и не бъдете неразумно разточителни. Нуждаете се от смяна, само че нали идват почивни дни – можете да планирате нещо забавно.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще ви се желае да избягате от всевъзможни ограничавания и отговорности, които сте поели. Няма по какъв начин, ще би трябвало да си “сърбате попарата ”, въпреки че Вие постоянно можете да измислите нещо. В последна сметка събитията са каквито са, по-важно е по какъв начин човек ги възприема.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)И през днешния ден ориста е благосклонна към вас. Може те да споделите опита който сте натрупали в една или друга посока. А най-важното е да не се цепите от колектива.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Никога не подценявайте положителните препоръки. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е подобен, възползвайте се незабавно от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от изгода.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо единствено, с цел да се харесате на някой различен. Имате доста неща за казване, само че внимавайте по какъв начин тъкмо ще го извършите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Нямате самообладание да завърши този работен ден, с цел да се почувствате свободни и неангажирани. Но денят като че ли тече убийствено постепенно, това е вашият урок по самообладание. Вечерта, обаче ще съумеете да извършите нещата по този начин, че всички да се усещат удовлетворени.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Изпъстрен с най-разнообразни прекарвания ще е днешният ден. Всичко закостеняло и консервативно мощно ще ви изнервя, а опитите ви да измененията нещата единствено ще ударят на камък, само че пък ще имате задоволително мощ да понесете истината. Хубав ден за срещи с другари.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Подходящ ден за промени в дома и на работното място. Помолете сътрудниците си за помощ. Не подценявайте непрекъснатите си отговорности около новите неща, които желаете да свършите. Старанието ви няма д остане неусетно от началниците.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще сте доста енергични и несъмнено – изпълнени с положителни планове. Хубаво е да вложите силите си в нещо, което в действителност коства, с цел да не се почувствате след това отговорни, че не сте съумели да свършите нещо потребно. Отношенията ви с противоположния пол са в действителност вълнуващи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР