Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Избягвайте разговорите на политически

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Избягвайте разговорите на политически
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 14 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Избягвайте диалозите на политически тематики. В работата всичко ще се развива отлично – ще съумеете да се визиите в най-хубавата си светлина. Не вземайте на майтап даже и най-смешните изказвания, а поразсъждавайте върху тях.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Хубав миг да уредите писмено някои юридически въпроси и дадете поръчка за работа с някои институции. Не се поддавайте на отрицателни настроения.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Готови сте на всичко в името на задачата, която преследвате. Все отново добре е преди този момент да си дадете сметка за моралната страна на нещата, с цел да ви е чиста съвестта.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще се чувствате уверени в себе си и подготвени за дейности. Инициативите ви може да се сторят малко досадни за близките. Не мърморете толкоз, бъдете по-позитивни. следобедът е подобаващ за извършване на покупки, изключително на тоалети.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще действате повече прочувствено, в сравнение с рационално и това може да стане причина за недоразумения. Ще следвате основно инстинктите си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Настроени сте за работа и стартирате с упоритостта да свършите всичко в точния момент, с цел да имате повече време за своите си неща. Не се обиждайте на сътрудниците си, несъмнено не са имали нищо персонално против вас.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Нещата ще тръгнат по нормалния метод. Ще имате много работа за извършване и е най-добре да не я отлагате. Борете се за правата си. Подходящ ден за служебни диалози. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Един прелестен ден, изключително в случай че подхождате креативен към нещата, с които се занимавате. Любовта ще ви вълнува надълбоко и ще сте подготвени да зарежете всичко в нейна чест, само че не забравяйте и здравия си разсъдък.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)По-спокоен ден откъм диалози и срещи и ще имате време да помислите и за персонално своите си проблеми. Отстоявайте правата си, не позволявайте да ви вършат на простаци, изключително когато пазарувате.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР