Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Кой ще сте Ви

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Кой ще сте Ви
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Май! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Кой ще сте Ви е през днешния ден? Кой от многочислените Близнаци ще покажете на света. Енергията през днешния ден ще е за връзка, другарство, любознание към живота. По-късно денем просто ще се почувствате изтощени и ще имате потребност някой добродушно и благо да се погрижи за Вас. Май замязва на тийнейджърска роля...

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Плачевен ден за вашия бюджет. Внимавайте какво купувате, да не се окаже една прекомерно неизгодна договорка за вас. Най-добре през днешния ден да карате по-леко.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Съдбата е под ваш надзор. Сами може да решите да се подчините на събитията или не. Най-добре обаче да не приемате никакви оферти.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Много подобаващ ден за осъществяване на мероприятия, които ще повлияят на имиджа ви. Така че не търсете мотив да се мотаете или разсейвайте, бъдете дейни.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Денят може да стартира с нещо ненадейно, бъдете подготвени за решителни дейности. Хубав миг да упражните надзор над страстите си. Най-важното е каквото и да става, да не се отдавате на страховете си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Цел и резултат, концепция и деяние. Понякога нещата са толкоз елементарни, единствено би трябвало да предприемете нещо. А Вие не сте от тези, които отсрочват, единствено не действайте импулсивно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес пред вас се откриват необятни вероятности. Идеален ден за реализация на стремежи, тъй че самоуверено си пожелавайте и чакайте знак от ориста.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ако чувствате виновност във връзка със скорошни събития, през днешния ден е подобаващия миг да се извините. Ще видите какъв брой ще ви олекне на душата.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Емоциите ще кипят у Вас, само че това надали ще се вижда на повърхността. Изключителни експерти, с възприятие за правдивост и нюх към детайла, всеки бисе гордял да Ви има в екипа си. Вие сте този, който избира.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес не се залавяйте с краткосрочни планове, има огромна възможност да попаднете на нечестни сътрудници. Преговорете отново, дали не изпускате нещо.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР