Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Страстта, с която сте

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Страстта, с която сте
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 15 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Страстта, с която сте се захванали със дилемите си е просто за завиждане, внимавайте единствено да не се изтощите, въпреки всичко има още дни до края на седмицата. Освен това знаете какъв брой бързо ви омръзват нещата, не вдъхвайте напразни очаквания у близките.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не е лек и днешният ден. Ще се наложи да обяснявате претекстовете за постъпките си, единствено не се дразнете от невъзприемчивостта на близките, може би ви схващат погрешно. Не решавайте противоречиви въпроси тъкмо през днешния ден, няма да спечелите нищо, с изключение на да си развалите деня.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Работата за вас като че ли няма край. Дори тези, които са без работа ще имат някакви значими задължения, въпреки и не тъкмо такива, за каквито са мечтали. Не бързайте да се залавяте с спомагателни задания, няма да имате време и сили за това.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Напрегнато, само че пък ползотворно, ще съумеете да прекарате времето си през днешния ден. Вероятни са грижи към децата, само че паниките ви ще се окажат напразни. Не давайте пари на заем тъкмо през днешния ден, може и да не ги видите назад.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)По-голяма част от нещата няма да зависят от вас, тъй че коства ли си да се ядосвате за това. Освен това са вероятни доста двусмислени обстановки. Днес не е подобаващ ден за извършване на покупки, както и за подписване на контракти и съглашения.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Задачите ви като че ли порастват лавинообразно. Не поемайте спомагателни задължения, тази които имате и без друго са ви допълнително. Сдържайте се в изявленията си, само че не залисвайте нервното напрежение с похапване.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не изпадайте в суматоха поради някои нередности с домакинските уреди или поради странното държание на домашните ви любимци. Приемете, че през днешния ден денят е тайнствен и всичко става не по вашата воля, може и да ви поолекне, само че не се залъгвайте с шоколади и сладкиши, това сигурно няма да ви помогне.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не е доста подобаващ ден за другарство. Служебните контакти ще са много сложни. Не търсете тъкмо през днешния ден поддръжка от началници, разчитайте най-много на себе си. Не позволявайте дребните неприятности да ви извадят от равновесие.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Дали денят ще е сполучлив зависи напълно от вас и желанието ви за работа. Не се разсейвайте, обсъждайки непознатите проблеми, имате си задоволително свои. Най-сериозни проблеми може да зародят с началството, не се опитвайте непременно да прокарате личната си позиция, може единствено да пострадате.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не напирайте непременно да докажете правотата си, след няколко дни ще ви молят да го извършите. Най-добре разсейте напрежението на сладки приказки с другари в някое кафене, тъй като уредите и машините може да ви погодят някой непредвиден номер.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР