Хората видяха цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването

...
Хората видяха цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването
Коментари Харесай

Борисов: Хората видяха обедняването и искат надежда

" Хората видяха цените на храните и бензина, чудовищната инфлация, обедняването и желаят вяра. Всяка седмица нов дълг за половин милиард, а Планът за възобновяване  си стои там ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на тактиката на партията за справяне с рецесията.

 Той акцентира, че нито един документ от програмата на партията е  не е идеален и в случай че се наложи ще бъде поправен.  Борисов съобщи, че заглавието на програмата на ГЕРБ е   " България след рецесиите - проект за възобновяване "

" Ние сме умни и красиви, само че не сме такива гении, че да заложим всичко в страница и половина. Добрата вест е, че няма нито един избягал презентатор ", пошегува се Томислав Дончев при представянето на проекта.

Той регистрира, че към този момент две години страната ни е в политическа рецесия, към която е добавена безспорна липса на политически разговор, надменност, разкъсване с действителността.

„ Беше спряно реализирането на цели системи като Народното събрание, границата, тежката инфраструктура. На фона на всичко това и войната в Украйна, което съчетано с аматьорското ръководство докара до рецесия с енерго носителите, бюджетна рецесия, срив на обществените и частните вложения ”, добави той.

„ Като най-голямата политическа мощ ще носим нашата отговорност според от това каква роля ни отреди народът, без значение дали управляваме или сме в съпротива. Ако волята на народа е такава – ние да сме първи осъзнаваме отговорността си да се образува държавно управление, само че с ясна поддръжка от политически сили с които имаме подобие. На първо място би трябвало да върнем политическия разговор и да изхвърлим аматьорщината и лъжата “, добави Дончев.
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=434870018484978
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР