Хората твърдят, че напълно перфектни отношения не съществуват. Днес обаче

...
Хората твърдят, че напълно перфектни отношения не съществуват. Днес обаче
Коментари Харесай

7 фактора за щастлива връзка

Хората настояват, че изцяло съвършени връзки не съществуват. Днес обаче няма да разрушаваме сходни легенди, а ще ти помогнем да схванеш дали твоята връзка е идеалната за теб.

Учените прекарват години в опити да открият истината, която лежи в основата на сполучливите дълготрайни връзки. Залозите неоспоримо са високи: да се отдадеш на една връзка значи години разпределяне, преговаряне, приемане и препускане през живота паралелно с колегата ти. Кой да бъде този човек може да е най-сполучливият ти избор, или най-голямата ти неточност. Затова ти представяме няколко повратни момента, върху които да се замислиш, когато поставяш връзките с колегата си на кантар.

И двамата ли…. 

се грижите за здравето си?

Забрави за тези “противоположностите се притеглят ” отживелици! Проучвания от последните години сочат, че сходните черти и ползи са това, което хората намират за привлекателно един в различен. И в случай че си мислиш, че приказваме за обучение, вяра или даже чиста физическа атрактивност, в действителност грешиш. Оказва се, че разликите в подготвителните привички са изненадващо значима причина за противоречие в връзките сред двама души. Хората, които обичат да упражняват и са трансформирали това в освен това от занимание, изпитват естествено увлечение към други, които споделят тяхната пристрастеност. Споделеният интерес към спорта и здравословният метод на живот подготвя към доста други сходства в метода, по който двамата прекарват свободното си време, и е един от факторите за хармонична и сполучлива връзка.

 7 фактора за щастлива връзка

сте задоволени полово?

Тук важи правилото, че не количеството е от голяма важност, а качеството! Не прибързвай с тревожните изводи, в случай че с колегата ти не вършиме секс толкоз постоянно, колкото при започване на връзката си. Интимните връзки еволюират и поемат по своя натурален път и това да не вършиме секс всеки ден е част от него. Важното е и двамата да изпитвате наслаждение от половия акт и всеки да прави своята част с откровено предпочитание. Женените двойки са по-щастливи с брака си, когато са полово задоволени, само че и потребността от топли връзки отвън спалнята е също толкоз значима. С други думи, половите и несексуалните съставни елементи са еднообразно значима част в едни интимни връзки и способстват по равно за сполучлива връзка.

не мислите за други хора?

Ако обръщаш съмнително огромно внимание на симпатични непознати или улавяш себе си в мисли за други мъже, евентуално си по-малко отдадена на сегашния си сътрудник, в сравнение с подозираш. Учените настояват, че проявата на внимание към други атрактивни други възможности, даже имплицитно, алармира за раздор в връзките.

 7 фактора за щастлива връзка

Цялата публикация можете да прочетете в новия брой на списание JOY – на пазара от през днешния ден!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР