Хората се шокират, като им кажа на колко съм години,

...
Хората се шокират, като им кажа на колко съм години,
Коментари Харесай

Маги Сидерова със зашеметяващ външен вид. Как го поддържа

„ Хората се шокират, като им кажа на какъв брой съм години, аз не ги укривам - гордея се с тях и с метода, по който наподобявам ”, сподели пред “Телеграф ” Маги. Отстрани видяно наподобява, че тя е разкрила тайната на безконечната младост. „ Първото и най-важно нещо е в никакъв случай да не се фиксирате във възрастта си. Аз в никакъв случай не съм гледала на годините като на цифри, все ми е било тази дали съм на 20, 30 или 40. Животът се случва в този момент, значимо е да сграбчиш момента и да го живееш, а годините са единствено числа. Старая се животът ми да е положителен от към мислене и здравословен “, изяснява Маги. Харесва себе си такава, каквато е и се грижи да поддържа облика си. Разбира се, че като модел и лице от екрана суетата й е присъща. Разказва, че като модел постоянно й се налагало да съблюдава избран режим на хранене или диети и постоянно е била слаба. „ След 40 обаче, в случай че желаете да изглеждате добре, е значимо да вкарате доста спорт в живота си “, поучава тя. Според нея дамите вършат огромната неточност да гледат единствено лицето. „ Всички бързат да поставят филъри, ботокси и така нататък, само че е значимо да схванат, че тялото остарява първо и е хубаво да се погрижите за него. Ако на 20 може без спорт, на 30 е добре да го включите, а на 40 е значимо да не го пропускате. Може да не сте всеки ден на фитнес, може да ходите на планина, да плувате, всеки може да избере своя метод, само че е доста значимо, в случай че желаете да запазите пресен външен тип, млада душа и крепко тяло “, споделя още тя.

Хормони
-->
От 10 години Маги е маниачка на фитнеса. На 40 години претърпява интервенция за унищожаване на щитовидната жлеза, точно това е нещото, което съумява да я вкара в залата. „ Когато ми отстраниха този по този начин значим метаболитен орган, взех решение, че аз няма да съм индивидът, който ще напълнее, и че няма да разреша на хормоните да имат власт над тялото. И по този начин се възпламених за спорта “, спомня си моделът. И съумява. Това е времето, в което една жена е добре да си обърне такова внимание поради всички хормонални промени, които се случват в организма й.

Тежести

Споделя, че тренира най-малко 4-5 пъти в залата, а тренировката й продължава към час и половина. „ Аз упражнявам с доста тежко, по този начин съм избрала за себе си. Правя по 50 серии, не пропущам подготовка и всеки ден заран мога да бъда засечена във фитнеса. Позволявам си да ги понижа лятото поради морета, само че септември с нови сили тренировките ми стартират още от ден едно “, споделя тя. Външният тип няма по какъв начин да не е значим за Маги, тъй като тя е от тези девойки, които не престават да работят. Красавицата може да бъде видяна на корици на списания, билборди и разнообразни фотосесии, тъй че красивият външен тип е част от нея.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР