Хората са притеснени от проблема с войната в Украйна. Ние

...
Хората са притеснени от проблема с войната в Украйна. Ние
Коментари Харесай

Корнелия Нинова хвърли бомба за Радев: Лицемерие! Подписал е документи, а пред народа каза…

Хората са обезпокоени от казуса с войната в Украйна. Ние сме за опазване на неутралитет и сме за това България да не дава военна помощ на Украйна. Трябва дипломация и търсене на спокойно решение. Това съобщи пред БЛИЦ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която бе посетител на бабека и виното в пловдивското село Цалапица.
„ Имаме една добра вест от сутринта. Тя е, че президентът Макрон и госпожа фон дер Лайен отпътуват за Китай, с цел да обсъдят китайския проект за определяне на мир “, сподели още Нинова.
На въпрос по какъв начин ще разяснява вчерашното изявление на президента Румен Радев, че страната ни няма да дава директно оръжие на Украйна, водачът на Българска социалистическа партия съобщи:
„ Изказването на президента е спорно, тъй като макар че показва пред нас и пред народа противоречие с даването на военна помощ, е подписал документите за даването на муниции и разбирам, че Министерството на защитата ще даде запасите си на ВМЗ-Сопот и през завода те ще бъдат изнесени.
Т.е. има доза двуличие в това държание. Още по-изненадващо е, че на въпроса би ли арестувал Путин, в случай че пристигна в България, Румен Радев не дава отговор и шикалкави “.
Тя напомни, че Българска социалистическа партия е внесла в Конституционния съд искане да се разгласи за противоконституционен износът на оръжие и заявява, че алените ще продължат тази борба, тъй като България по никакъв метод бе бива да бъде въвличана във военни дейности.
Корнелия Нинова сподели още, че хората са обезпокоени за цените на храните и за приходите си и че в идващия парламент Българска социалистическа партия ще продължи борбата си за обществена политика, за която в предното държавно управление реализира положителни резултати.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР