Хората от тази зодия стигат до крайност във всяка своя

...
Хората от тази зодия стигат до крайност във всяка своя
Коментари Харесай

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Хората от тази зодия стигат до прекаленост във всяка своя страст, и в любовта, и в обидата.

ДА ОБИЧАШ СКОРПИОН Е СРАВНИМО С ЕКСТРЕМЕН СПОРТ. АДРЕНАЛИНЪТ Е ВИСОК, ПРЕЖИВЯВАНЕТО НЕ съдебна експертиза ЗАБРАВЯ, НО Е ОПАСНО.

Хората от зодия Скорпион се разкриват постепенно и се доверяват мъчно. Любовта им е като вулканичо изригване. Точно както спящият вулкан се разсънва постепенно и заплашва да опустоши всичко в близост, по този начин и за Скорпиона влюбването в никакъв случай не е нещо безгрижно, леко и безобидно.

Скорпионите обичат буйно и извънредно. Когато се влюбят, те са захласнати и не просто желаят да опознаят и да обгрижват индивида до себе си – те желаят да се претопят в него, да го имат изцяло. Не остава кътче от съзнанието или от живота им, което Скорпионът да не копнее да превземе.

ДА ОБИЧАШ СКОРПИОН: НАЙ-ЛОШОТО

Тези прочувствени и безпределно раними хора обичат буйно, само че и страдат доста трудно.Мисълта, че могат да бъдат предадени от най-близкия си човек при тях съвсем неизбежно прераства в параноя.

Това ги кара непрекъснато да подлагат колегата си на тествания. Понякога във фантазиите им той може би е направил нещо неправилно, само че даже и без никакви доказателства те потъват в мрачния свят на страховете си и се оплитат във мечти за възмездие. А в случай че фактически им изневерят? Тогава един Скорпион може да си отмъсти по допустимо най-болезнения, краен и даже противен метод, за който даже не сте си помисляли.

Скорпионската ревнивост и недоверчивост са именити. И в това няма никакво пресилване. Действително един Скорпион се нуждае от мъчителна почтеност и неприкритост в връзките, другояче за него връзката е безкрайна мъка.

ДА ОБИЧАШ СКОРПИОН: НАЙ-ХУБАВОТО

Причината за ревността на Скорпиона е в голямата мощ на неговата обич.

Това не са хора, които ще намерят смисъл в “леко флиртче ” и ще смъкват звезди на някого, а след три седмици няма да се сещат за него. Влюби ли се, същинският Скорпион изпитва страсти със самоубийствена дълбочина.

Да го накараш да повярва, че няма да бъде засегнат е мъчно. Успеете ли обаче, ще имате сътрудник, какъвто в никакъв случай не сте очаквали. Страстта, закрилата, голямата лоялност на Скорпиона дори ще ви карат да се съмнявате дали заслужавате нещо сходно.

А, да, няма по какъв начин да не споменем и секса! Ако същински си паснете, сексът със Скорпиона в никакъв случай няма да ви омръзне. Дори да няма някаква впечатляваща “техника ” и да не крие куфар със секс играчки под леглото, един Скорпион е паметен ухажор. Тези хора просто имат вътрешен огън, също така за тях “табу ” е просто дума – нямат бариери в секса и се стремят към цялостно отдаване и освобождение.

Ако мечтаете за ухажор, с който да дадете воля на най-дълбоко защитаваните си мечти, направете го със Скорпион.

Източник: http://www.missbloom.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР