Хората нямат еднакви нокти. Най-общо се различават 7 типа. Някои

...
Хората нямат еднакви нокти. Най-общо се различават 7 типа. Някои
Коментари Харесай

Тест: Какво издава формата на ноктите за характера ви

Хората нямат идентични нокти. Най-общо се разграничават 7 вида. Някои имат заоблени и дълги, а други – остри и къси нокти. Формата на нокътя издава доста неща за личността и характера на индивида. Разгледайте по-долу другите разновидности и определете своята форма. После прочетете защо свидетелства тя.

1.) Продълговати

Вие сте изобретателни и обществени персони. Околните се усещат извънредно добре във вашата компания, тъй като намирате метод към всеки и се разбирате еднообразно съвсем с всички. Освен това сте доста сантиментални и една концепция по-темпераментни, в сравнение с е нужно. Обичате да се впускате в елементи, заради което има заплаха да загубите взор върху цялото.

2.) Широки

Вие сте доста почтени и не се боите да изричате неприятни истини. Желаете най-хубавото за другите. Ето за какво от време на време казвате неща, които на тях не им се желае да чуят, само че които са нужни. Знаете напълно тъкмо какво желаете от живота и сте доста амбициозни в преследването на задачите си.  Това качество импонира на близките, само че от време на време сте прекомерно властнически, а на моменти и нетърпеливи.  

3.) Кръгли, яйцевидни

Живеете със свое лично движение, което е малко по-бавно, в сравнение с постанова днешното забързано ежедневие. Затова сте по-скоро спокойни и отпуснати, в мир със себе си. Доволството ви стига до такава степен, че сте изцяло щастливи с живота, който водите. Винаги вземате решенията си разумно и рационално, тъй като претегляте авансово всички вероятни разновидности. Тъй като умеете да контролирате страстите си, другарствата ви по принцип траят дълго.

4.) Квадратни

Тъй като притежавате храброст и неизменност, не се страхувате да поемате опасности. Тези качества са изключително значими, когато става дума за заемане на управителна служба в службата или за учредяване на личен бизнес. Тъй като не сте лекомислени и приемате нещата съществено, печелите уважението на другите. Ако някой се опита да ви подлее вода или да ви измами, незабавно разбирате. В персоналния живот обаче проявявате възприятие за комизъм, което фамилията, околните и приятелите ви ценят високо.

5.) Триъгълни

Честито! Вие сте талант. Поне вероятността за това е доста огромна при този вид нокти. Много сте изобретателни и изобретателни, само че и взискателни. Стремите се към перфекционизъм. Имате хрумвания, каквито и насън не биха хрумнали на сътрудниците ви. Затова напредвате доста по-бързо от тях в кариерата. Околните ви се възхищават и даже малко ви завиждат.

6.) Бадемовидни

Вие сте приветливи и откровени. В общуването с близките сте по-скоро доброжелателни. Охотно се застъпвате за другите, когато е належащо. Хората обичат да бъдат край вас, тъй като постоянно им казвате истината, а от време на време им вършиме и похвали. Умеете да се справяте с сложни положения и да ги преодолявате сполучливо.

7.) С форма на меч

Вие сте доста амбициозни и работливи. Работите крепко, с цел да постигнете задачите си. В устрема си непременно да доведете до дъно това, с което сте се заловили, постоянно излизате от зоната си на комфорт и трупате опит – без значение дали добър или неприятен.

Учудващо, какъв брой доста от тези неща са правилни, нали? Та в случай че желаете да знаете с какъв човек си имате работа, не е неприятно първо да хвърлите един взор на ноктите му!

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР