Хората ни по места не са повлияни от Апартаментгейт и

...
Хората ни по места не са повлияни от Апартаментгейт и
Коментари Харесай

Цветанов не вярва, че “Апартаментгейт“ влияе на ГЕРБ

Хората ни по места не са повлияни от " Апартаментгейт " и са доста стимулирани, а оценката си ще дадат на локалните избори, сподели ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Последните социологически изследвания демонстрират, че поддръжката за ГЕРБ понижава и тя към този момент се намира на второ място след Българска социалистическа партия тъкмо преди европейските избори. Скандалът с купения от Цветанов първокласен апартамент в София даде началото на “Апартаментгейт “.

“Пожелавам триумф на всички, които вземат участие на тези избори. Нека да имаме една същинска и европейска акция. Нека да покажем какви са опциите за България, когато избират 17 евродепутати в Екологичен потенциал. Аз съм сигурен, че политическа партия ГЕРБ ще реализира победа. Нека всички да пазят националните ползи. Надявам се да намерим общи тематики, по които можем да консолидираме всички 17 евродепутати, без значение кой от кое политическо семейство е ", сподели Цветанов пред Канал 3.

Той изясни, че ГЕРБ залага на почтената акция, претендентите за евродепутати на партията “ще създадат всичко допустимо да създадат срещи и с хора по избрани сектори и бизнеси, които имат директно отношение с това да се пазят техните ползи в Европейския парламент и Европейската комисия “.
if (viewWidth <= 736) { document.write( "


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР