Хората на Слави Трифонов ще гласуват против създаването на парламентарна

...
Хората на Слави Трифонов ще гласуват против създаването на парламентарна
Коментари Харесай

Тошко Йорданов произнесе присъда за Петков и Борисов

Хората на Слави Трифонов ще гласоподават срещу основаването на парламентарна комисия за депутатските имунитети, разгласи ръководителят на групата на " ИТН " Тошко Йорданов. Той дефинира основаването на такава комисия като унизително.

" Никога до момента в Народното събрание не е правено това. Взимани са имунитети на народни представители, не е имало проблем да си ги дадат. В момента следим по какъв начин това, което изприказваха на оня прославен запис за това, че Христо Иванов е намерил европейска врътка по какъв начин имунитетът на Бойко Борисов и Кирил Петков да бъде защитаван 6 месеца, това е аморално. Ако те се усещаха почтени, какъв е казусът да отидат в съда и да си защитят невинността. Те очевидно се усещат отговорни, без да броим, че са страхливци и двамата. Радостин Василев е по-мъж от тях, в честен проект може да е същия, само че в мъжки проект е по-мъж от тях И двамата вървят, оправдавам се към дамите, само че подобен е изразът - и двамата вървят към девойките.
-->
Това е унизително за българските жители. Искрено се надявам да гледат, да мислят и да си създадат изводите кои в действителност са отговорни и по какъв начин се крият зад депутатския имунитет. Кирил Петков беше очевидецът пред Рашков, въз основа на чиито показания от Гугъл арестуваха Бойко Борисов. Сега очевидецът пази този, против който свидетелства, а тогава плача, че Гешев му пречи да арестуват Борисов. Това е толкоз позорно, че заслужават всичко, което ще им се случи ", сподели Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР