Хората има много да учат за истинското приятелство и лоялност

...
Хората има много да учат за истинското приятелство и лоялност
Коментари Харесай

Слон, който е загубил майка си, всеки ден намира утеха в прегръдките на щраус

Хората има доста да учат за същинското другарство и преданост от животните, през днешния ден подобен образец ще ни даде историята за осиротяло слонче на име Джото и неговият приятел щраус.

Когато слончето било единствено на месец, то по немарливост паднало в бунар, от който било невероятно да излезе единствено. Роднините му също не съумели да му оказват помощ, тъй че просто си тръгнали, оставяйки го на произвола на ориста.

Слончето било намерено мощно обезводнено и на лимита на силите си от спасителя на животни от Wildlife Trust Дейвид Шелдрик.

Животното е изпратено в подслон в Кения. Там му дават името Джото. По същото време в приюта за животни е доведен щраусът Пеа. Колкото и необичайно да звучи, изцяло разнообразни типове животни се трансформират в най-хубави другари.

От първия ден, в който двойката се срещат, те стават неразделни другари и на чиновниците на приюта им е мъчно да ги засекат настрана, те просто били постоянно дружно. Те освен играли дружно, само че даже нощували един до различен. Те също обичали да се гушкат.

Когато животните навършат пълноправие и са подготвени да посрещнат провокациите на суровата савана, те ще бъдат освободени в природата.

Понякога животните ни учат на съчувствие и съпричастност, по този начин както два изцяло разнообразни скотски типа, съумяват да утешат ранените си сърца.

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР