Хората и шимпанзетата си приличат повече, отколкото мъжете и жените.

...
Хората и шимпанзетата си приличат повече, отколкото мъжете и жените.
Коментари Харесай

8 разлики между мъжете и жените, за които много малко хора знаят

Хората и шимпанзетата си наподобяват повече, в сравнение с мъжете и дамите. Това е толкова… погрешно. Всъщност мъжете и дамите могат да си наподобяват към 99,7%. Но, тези 0,3% ни вършат много разнообразни и прибавят някои характерни черти към живота ни.

Ние  имаме вяра, че е извънредно време да се потопим в 8 обстоятелството и най-сетне да открием какво съставляват тези 0,3%. Не пропускайте бонусa в края – ще откриете за какво хората в миналото са вярвали, че телата на дамите не са предопределени за пътешестване с трен.

1. Жените може да прекарват повече време в тоалетната.

Но за какво има толкоз доста мемета и вицове за мъже, които наподобяват като залепени за тоалетната, ще попитате? Е, да, има някои отговори на това. Изглежда, че мъжете вършат това, тъй като търсят разтуха от житейските проблеми в банята. Те четат, сърфират в интернет и просто се любуват на тишината на ненапълно безвредно място. Но дамите имат друга история за описване. Някои разлики в телата им, както и изборът на храна и други фактори, добавни към проблеми с дебелото черво, включващи и продължителен запек.

2. Мъжете имат по-големи зъби.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Да, наподобява, че зъбите имат пол. Г-жа Наука удостовери тази концепция с доста интересен опит. 500 души не се поколебаха да разрешат на учените да създадат отпечатъци от горните и долните им зъби. Няма да ви отегчаваме, като описваме всички способи, употребявани от лабораториите, само че има нещо, което си коства да споменем. Накрая те възкликнаха: „ Да, човек може да разграничи пола, даже в случай че челюстите са единствените елементи, които са останали от човек. “ Е, това не е напълно правилно, само че съвсем е по този начин. Също по този начин беше маркирано, че „ мъжките демонстрират статистически по-големи зъби от женските “.

3. При дамите показалецът е с съвсем същата дължина като безименния.

Погледнете ръцете си. Има 2 разнообразни сюжета, които можете да видите там: 1) Безименният ви пръст е по-дълъг от показалеца. 2) Те са с съвсем идентична дължина. Време е да изпробвате способността за прогнозиране на нашия публицистичен екип: в случай че алтернатива 1 е вашата, вие сте мъж; в случай че се придържате към вид 2, вие сте жена. Ако бъркаме, не ни обвинявайте, обвинявайте науката. В нея се споделя, че преди раждането естрогенът и тестостеронът са нещата, които управляват гените, които от своя страна диктуват дължината на пръстите. Тук няма магия.

4. Мъжете имат по-дълги мигли.

Първото нещо, за което да похвалите мъжете тук, е равнището им на тестостерон. Този хормон е виновен за растежа на всички типове окосмяване по тялото. То освен прави косата дълга, само че също по този начин й оказва помощ да наподобява по-дебела и плътна. Второ, мъжете имат по-малки очи. По-малките очи и по-гъстата коса компенсират златиста формула, която води до привлекателни и по-красиви мигли. И последно, мъжете рядко употребяват серпантина. Въпреки че този грим явно е добър, когато задачата ви е да подобрите погледа си, той прави миглите ви чупливи и слаби.

5. Жените се влюбват по-бавно от мъжете.

Независимо какво предизвика любовта – дали е мозъкът, сърцето или хормоните – дамите нормално се влюбват доста по-бавно от мъжете. Научните проучвания не лъжат – те споделят, че повече от 25% от мъжете са се влюбили сред първата и четвъртата среща, до момента в който единствено 15% от дамите са постигнали същия резултат. И споделят, че момчетата не са романтични…

6. Самотните мъже може да миришат друго.

Има няколко метода да разберете дали мъжът, който гледате сега, е във връзка. Някои способи са малко тривиални и скучни. Например, можете да ревизирате безименния му пръст или статуса в акаунта му в обществените медии. Но ние сме влюбени в творчеството и ви предлагаме просто да го подушите. Не се тормозете, това предложение се основава на проучване, което удостоверява, че необвързаните мъже имат по-силна миризма. Нашият остарял другар, тестостеронът, е виновникът тук. Някои други специалисти обаче загатват и неприятното здраве и хигиена като причини.

7. Жените сънуват повече кошмари от мъжете.

Всъщност сънищата на дамите могат да се разделят на 3 съществени групи: гонене или опасност за живота им, загуба на обичан човек или комплицирани сънища. Събуждането измежду нощ с разтуптяно сърце не звучи като идеално преживяване, заради което може да желаете да опитате страховит хак, с цел да се справите с това. Опитайте се да създадете по-добър завършек на съня си, откакто се разсъните. Този способ беше включен в стратегия за лекуване, създадена от експерт по сънища, и сподели обещаващи резултати.

8. Мъжете са по-малко склонни да посещават доктор.

Е, това не е прекомерно огромна загадка. Но какво в случай че ви кажем, че мъжете избират да се заемат с домашен отговорности, като разчистване на банята, извършване на покупки с половинката си или даже косене на тревата, в сравнение с да отидат на доктор? Да, това е забавно. Нека да разберем за какво е по този начин. На съвсем 40% от мъжете са казвали като деца, че мъжете не се оплакват от здравето си. О, тези стандарти! Освен това някои мъже се усещат смутени и неловко и не желаят да бъдат съдени от различен човек, даже и да е експерт.

Бонус: Някога някои специалисти вярвали, че телата на дамите не са предопределени за пътешестване с трен.

Пътници във влаковете трябвало да седят на дървени пейки, които били изложени на мощни трептения. През 1870 година един специалист написа: „ Ако една жена тръгне на пътешестване с трен в деня преди менструацията й да се появи, тя ще бъде доста склонна да пропусне една менструация, а може би и повече. Като косвена последица, тя евентуално ще страда от някаква форма на флексия на матката или дислокация. “

Показалецът ви по-къс ли е от безименния? Какви други разлики забелязахте?

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР