Хората често си мислят, че съпругите на световноизвестните милиардери са

...
Хората често си мислят, че съпругите на световноизвестните милиардери са
Коментари Харесай

Как изглеждат съпругите на най-богатите мъже на планетата

Хората постоянно си мислят, че съпругите на световноизвестните милиардери са капризни супермодели, които прекарват времето си само в визити на салоните за хубост, на път към идващото блестящо празненство.

Но в действителност ли това е по този начин и годно ли е то за всички?

Ние от ИскамДаЗнам взехме решение да разбием този стандарт един път и вечно.

Марк Зукърбърг и Присила Чан

Към месец ноември 2016 година, положението на Марк Зукърбърг е оценено на над 50 милиарда щатски $. Той срещнал бъдещата си брачна половинка до момента в който към момента е бил студент в Харвард. Присила безусловно постоянно е подкрепяла всяко негово начинание и е вярвала в триумфите на Марк. Те подписват брак на 19-ти май 2012 година на скромна гала в дома си. На 2-ри декември 2015 година Марк и Присила стават родители на момиченце.

Уорън Бъфет и Астрид Менкс

Уорън Бъфет е един от най-известните вложители в света. Към месец ноември 2016 година, положението му е оценено на над 70 милиарда щатски $. Той среща Астрид през 70-те години, по времето, по което тя е работила като сервитьорка. Разликата във възрастта им е 16 години, което потвърждава, че в последна сметка, любовта е по-силна от всичко.

Бил и Мелинда Гейтс

Към месец ноември 2016 година, положението на Бил Гейтс е оценено на над 80 милиарда щатски $. Бил среща бъдещата си партньорка в края на 80-те години по време на провеждането на конференция, проведена от Microsoft (тя е била чиновник на компанията). Двамата подписват брак през 1984 година и им се раждат три деца. Заедно, Бил и Мелинда основават най-големият благотворителен фонд в света.

Лари Пейдж и Лусинда Саутуърт

Лари Пейдж е един от създателите на компанията Гугъл. Към месец ноември 2016 година, положението му е оценено на над 30 милиарда щатски $. Малко се знае за неговата партньорка в живота – Лусинда Саутуърт, която е със седем години по-млада от него. По разбираеми аргументи, тя се пробва да избегне това да бъде обект на прекалено много обществено внимание. Знае се, че те са сключили брак единствено няколко месеца откакто са почнали взаимоотношенията си.

Джеф и Маккензи Безос

Джеф Безос е съдателя на Amazon. Към месец ноември 2016 година, положението му се прави оценка на над 60 милиарда щатски $. Той среща бъдещата си партньорка в живота през 1992 година. По късно, в изявление пред сп. Vogue, Маккензи споделя: „ Офисите, в които двамата работехме, бяха ситуирани директно един до различен и дни наред чувах смеха му. Как можех, освен това състояние, да не се влюбя в него? “ Година по-късно те подписват брак и сега имат четири деца.

Ричард и Джоан Брансън

Към месец ноември 2016 година, положението на основателя на Virgin Group се прави оценка на 5 милиарда щатски $. Ричард среща бъдещата си партньорка в живота в магазин за антични движимости. Независимо от обстоятелството, че все още, в който се срещат, тя е била омъжена, той я ухажвал в продължение на цяла година. В последна сметка, тя решила да се раздели със брачна половинка си, с цел да бъде със своя по този начин разгорещен почитател. В момента Ричард и Джоан имат две деца.

Амансио Ортега и Флора Перез Маркоте

Състоянието на индивида, който има Inditex – най-голямата мултинационална фешън компания в света, която е притежател на Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque и Lefties, към месец ноември 2016 година, се прави оценка на над 70 милиарда щатски $. В продължение на дълго време Флора е работила като секретарка на Амансио, а през 2001 година двамата подписват брак.

Стефан и Каролин Персон

Състоянието на Стефан Персон, ръководител на борда на шефовете на световноизвестния бранд H&M, се прави оценка на над 20 милиарда щатски $. Съпругата му Каролин, несъмнено не е типична за висшето общество персона. Самият Стефан също се пробва да заобикаля да попада в заглавията в медиите. Знае се, че двойката има три деца, както и че се старае да води естествен метод на живот, без непотребен разкош и разхищения.

Бернар Арно и Хелене Мерсие

Състоянието на притежателя на стилните къщи Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot и Krug се прави оценка на над 30 милиарда щатски $ към месец ноември 2016 година. Музиката е това, което в началото е свързало Бернар със брачната половинка му. Той обожава класическата музика, а Хелене е професионална пианистка. Двойката подписва брак през 1991 година и двамата са родители на общо 5 деца – две от тях са от първия брак на Бернар, а останалите три са от брака му с Хелене.

Майкъл и Сюзън Дел

Състоянието на Майкъл се прави оценка на над 20 милиарда щатски $. Той среща бъдещата си брачна половинка на среща „ на сляпо “. Сюзън е била професионална спортистка, която е взела участие в интернационални шампионати по триатлон. Тази привлекателна спортистка, която умеела да плува, да кара колело и да бяга, покорила сърцето на Дел. В момента двамата имат четири деца.

Майкъл Блумбърг и Даяна Тейлър

Майкъл Блумбърг е политик, бизнесмен и някогашен кмет на Ню Йорк. Състоянието му се прави оценка на над 40 милиарда щатски $. Той се развежда с първата си брачна половинка през 2000-та година и оттогава живее на фамилни начала с Даяна. Неколкократно двамата са правили публични изказвания, че не виждат причина да подписват брак.

Дейвид и Джулия Кох

Дейвид е отпред на корпорация, профилирана в региона на търговията, вложенията, производството на химически препрати, изкуствени фибри и пластмаса. Състоянието на Дейвид към месец ноември 2016 година, се прави оценка на 40 милиарда щатски $. Той се дами за брачната половинка си преди 20 години и двамата имат три деца. Джулия рядко се появява в общественото пространство, предпочитайки да посвещава по-голямата част от времето си на фамилията си и на благотворителния фонд на Кох.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР