Хората често пъти грешат в предположенията си защо някой е

...
Хората често пъти грешат в предположенията си защо някой е
Коментари Харесай

10 знаменитости, за които няма да повярвате, че са били бездомни

Хората неведнъж бъркат в догатките си за какво някой е останал без покрив на главата. истината е, че това може да се случи на всеки, в това число и на някои звезди, които познаваме като богати и известни персони.

Не вярвате? A Plus ни дава цели 10 образеца.

Дженифър Лопес

Конфликт с майка ѝ принуждава Дженифър да напусне дома единствено на 18 години и да остане без покрив. Причината - тя предпочитала кариера в танците, а не лицей.

Стив Джобс

Когато преждевременон напуснал Рийд Колидж, Джобс тръгнал по пътя на фантазиите си, само че той прекосявал през събиране на кутийки от " Кока Кола " и спане без непрекъснат дом.

Майкъл Оър

Преди сполучливата кариера в американския футбол и кинохитът, отдаден на него, той бил безприютен и живеел на улицата, до момента в който не го осиновило семейство.

Джуъл

Като тийнейджърка певицата живеела в колата си и едвам първата ѝ звукозаписна договорка ѝ разрешила да се измъкне от това състояние.

Силвестър Сталоун

Като скитник, Слай даже продал кучето си за 40 $. Седмица по-късно обаче имал контракт за бъдещия шлагер " Роки ". След това артистът си върнал кучето за 3000 $.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР