Хората (б.р. пътните фирми) са свършили някаква работа, която държавата

...
Хората (б.р. пътните фирми) са свършили някаква работа, която държавата
Коментари Харесай

Бившият шеф на ДНСК: Правителството не предприе стъпки да се реши проблемът с АМ „Хемус“

Хората (б.р. пътните фирми) са свършили някаква работа, която страната им е упълномощила и е естествено да си желаят парите.

Друга е тематиката по какъв начин постоянното държавно управление реши да се разплаща с тези компании. Изключително странни решения да минава заплащането на компаниите през решения на Народното събрание, което не разбирам каква функционалност имаше.

Това съобщи пред БТВ някогашният шеф на ДНСК Влади Калинов.

„ Не знам по какъв начин длъжностен кабинет ще може да се оправи, надали ще може да заплаща такива огромни суми, тъй като това е функционалност на постоянен кабинет. Според мен служебното държавното управление ще се погрижи единствено за зимното разчистване, което са му и опциите сега “, добави той.

Калинов изясни, че строителството на четвърти и пети лот от Автомагистрала „ Хемус “ е почнало без издадени строителни бумаги.

„ Най-учудващото за тези седем месеца, в които имаше постоянно държавно управление никакви стъпки не бяха направени да се реши казуса с противозаконното строителство.

Това значи, че там са изсипани големи държавни пари, които по смисъла на настоящия закон би следвало да бъдат дадени още доста пари, с цел да бъде ликвидирано това, което е направено и по-късно да се дадат още пари, с цел да се стартира да се строи “, сподели още някогашният шеф на ДНСК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР