Хора от Продължаваме Промяната са играли срещу собствените си партньори,

...
Хора от Продължаваме Промяната са играли срещу собствените си партньори,
Коментари Харесай

Хора на Слави проговориха. Как ПП играли срещу партньорите си

„ Хора от „ Продължаваме Промяната ” са играли против личните си сътрудници, които бяхме ние тогава ”, съобщи пред Нова телевизия един от сценаристите на Слави Трифонов и Член на " ИТН " Филип Станев (на снимката).

Той сподели, че даже в персонален проект, в случай че единият сътрудник играе против другия, това води до раздробяване на връзките. По неговите думи Има Такъв Народ са станали жертва на игри и на това да не бъдат равностойни сътрудници в обединението, която управляваше страната до юни.
-->
Станев и различен от сценаристите - Ивайло Вълчев - разясниха пред Нова телевизия политическата конюнктура в страната.

„ В момента нещата наподобяват по-скоро на съвременен спектакъл с доста импровизации, в който всеки основен воин си следва негова сюжетна линия ”, сподели Вълчев.

„ ИТН ”, поканен сякаш за основна роля, беше употребен в сюжета, само че в действителност играеше ролята на братовчеда, с който ще си измиваме ръцете ”, показа той.

Според Станев е изцяло допустимо Радостин Василев да се окаже препъни камък в новата си група.

„ Никой не е длъжен да стои в партията ”, сподели Вълчев. „ Всеки е свободен да си тръгне във всеки един миг ”, добави Станев.

Станев сподели, че с помощта на Ива Митева, която беше два път ръководител на  Народното събрание, в Народното събрание се е върнал парламентаризмът.

По отношение на хартиената бюлетина, Станев назова обстановката „ подигравка ”.

Има новопостъпили членове в Има Такъв Народ, споделиха гостите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР