Хора от Демократична България“ и от Продължаваме промяната“ ще влязат

...
Хора от Демократична България“ и от Продължаваме промяната“ ще влязат
Коментари Харесай

Кой ще влезе в кабинета с втория мандат? Говори Лорер

Хора от „ Демократична България “ и от „ Продължаваме промяната “ ще влязат в кабинет с втория мандат, който предстоящо ще бъде връчен от президента Румен Радев на Политическа партия. Прогнозата направи пред бТВ националният представител от „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер.

„ За нас е значимо, че това е протегната ръка за бъдещето на България. Нашето предложение е към това. Дали ГЕРБ ще реагират позитивно – двоумя се. Скептичен съм към тях. По отношение на Българска социалистическа партия ще забележим дали им е по-голям Изборният кодекс, или мислят какво да създадем с тази страна, с цел да има непоклатимост “, добави той.
-->
Депутатът от Политическа партия изрази очаквания за повече време от президентството за връчването на мандата.

„ Скоро ще обявим нашия претендент за министър председател. Нужно е оттегляне на политическите водачи, с цел да има елементарен метод за реализиране на съгласие. Това ще е ползотворно за намиране на единодушие в Народното събрание “, уточни Лорер.

Той разяснява и препоръчаният кабинет на Николай Габровски с първия мандат.

„ Най-страшното бяха фрагментите на ГЕРБ, които се появиха. Начело с дамата, която бидейки началник на етичната комисия в Министерство на вътрешните работи, не видя проблем с това, че децата ни ги бият на жълтите павета. Още по-страшна беше номинацията на господин Павлов за министър на енергетиката. Огромният проблем е, че предходната година през септември той подписва отвод България да купи от Азербайджан две трети от контрактуваното количество “, уточни Лорер.

Според него по този метод страната ни продължава да купува по-скъпо синьо гориво от „ Газпром “.

„ Къде са резултатите от автомагистралите, къде са резултатите от язовирите – потъват в прокуратурата “, акцентира депутатът от „ Продължаваме промяната “.

Според Даниел Лорер президентът Румен Радев е бил пореден за Изборния кодекс и добави, че Българска социалистическа партия към този момент са подкрепяли въвеждането на машинното гласоподаване.

„ Неизпълнимо е да мислим по какъв начин отиваме на избори. Битката за Изборния кодекс е борбата за идващите избори “, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР