Хора на Щурмовака и президентски съветници маскирани като представители на

...
Хора на Щурмовака и президентски съветници маскирани като представители на
Коментари Харесай

Радев се изгаври с българите в чужбина

Хора на Щурмовака и президентски съветници маскирани като представители на диаспората ни
Румен Радев се подигра с българите в чужбина. Уж днешния ден от раздумките за изборите на „ Дондуков ” 2 бе отдаден на видеовръзка с общностите на сънародниците ни зад граница, а се оказа, че като българи от чужбина са се маскирали хора на плажния щурмовак Христо Иванов и президентски съветници.

 От името на сънародниците ни зад граница говореха преподавателят по стопанска система от Виена Атанас Пеканов, който е член на Стратегическия съвет на Радев, Мария Спирова от Лондон, която бе претендент за евродепутат на " Демократична България ", Красимир Гаджоков, също деятел на партията на Христо Иванов от Канада, организаторката на митинги против държавното управление през лятото в Европа Мариана Де Мео и Лидия Тенева от Канада, която се изявява и като главен събеседник в малкия екран на Слави Трифонов " 7/8 ".

Разбираемо, в един глас с партията на проваления политик Христо Иванов, те желаеха сънародниците ни зад граница да гласувате по пощата, без значение че за това е нужна съществена смяна на Изборния кодекс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР