[/home/vesislava/Downloads/Nikolay Vanchev - Group Creative Director - Havas.jpg] Още по

...
[/home/vesislava/Downloads/Nikolay Vanchev - Group Creative Director - Havas.jpg] Още по
Коментари Харесай

Николай Ванчев е новият творчески директор на Havas Group България

[/home/vesislava/Downloads/Nikolay Vanchev - Group Creative Director - Havas.jpg] Още по тематиката
Най-големият български рекламен фестивал към този момент няма да е при започване на есента, а от 15 до 17 юни, а фокусът му са лекциите и уъркшопите на интернационалните експерти

Групата има мажоритарен дял в " Havas Group България "

Директорите на Havas Group

Комуникационната група закупи мажоритарен дял в " Хавас груп България "

Николай Ванчев е новият креативен шеф на Havas Group България и поема поста от началото на юли тази година. Основните му задания ще са да управлява креативните процеси на групата и да дава отговор за интеграцията на българското поделение в интернационалната Havas Group.

Изпълнителният шеф на Havas Group България Иванка Кючукова разяснява, че компанията е удоволетворена от обстоятелството, че е привлякла едно от одобрените имена в региона на рекламата в България. " Агенцията ни ще разчита Николай да управлява креативното развиване на цялата група на нашия пазар. Той ще би трябвало да подкрепи по-силната и бърза интеграция с интернационалните структури на Havas по време на придобиването на останалите български компании Havas Media и Havas Sofia ", сподели още Кючукова.

Преди да се причисли към екипа на Havas, Николай Ванчев заема позиции в български и задгранични организации като McCann Sofia, MRM/McCann Bucharest, New Moment New Ideas Sofia и Publicis. Кариерата му стартира през 2009 година като графичен дизайнер, а през годините се потвърждава и като креативен шеф.

" Това, което си слагам за цел, е креативното развиване на всичките подразделения на Havas Group България, а точно криейтив, медиа, PR и цифрови връзки. Желанието ми е да работим за реализирането на значими във времето хрумвания, без значение дали те са за огромни или за дребни клиенти ", споделя Николай Ванчев. Най-важното за него ще е да стимулира хората в екипа си, като ги подтиква да употребяват най-хубавото от себе си. " Това се отнася и за най-младите сътрудници, на които ще подадем ръка посредством стажантските ни стратегии ", добавя той. Краткосрочните му цели са свързани с разрастването на портфолиото от клиенти, в което все още липсват телекомуникационна компания и компания от пивоварната промишленост.

Havas Group България е поделение на испанския информационен холдинг Havas, откакто през есента на предходната година Havas Media Group закупи мажоритарен дял от 51% в българското сдружение. Така компанията навлезе непосредствено на българския пазар, до момента в който преди този момент работеше посредством франчайзингови контракти за Havas Worldwide, Havas Media и Havas PR. Агенцията е профилирана в реклама, медиа обмисляне, маркетинг, корпоративни връзки, цифрови връзки и обществени медии. Сред клиентите на групата са
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР