Холивудският ас Робърт де Ниро може да се нареди сред

...
Холивудският ас Робърт де Ниро може да се нареди сред
Коментари Харесай

СЛЕД СМЯНАТА НА ДЖОНИ ДЕП: Ухажват Роберт де Ниро за Карибски пирати

Холивудският ас Робърт де Ниро може да се подреди измежду новите звезди в идния пети филм под щампата на " Карибски пирати ".

Такива клюки се завъртяха във кино средите оттатък Океана. Актьорът е бил измежду артистите, които от " Дисни " в началото желали за ролята на капитан Джак Спароу.

След като Джони Деп се забърка със закона в резултат на обвиняванията на някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, от къщата на Мики Маус непрекъснато търсят кой да запълни голямата му липса в " Карибски пирати ".

Марго Роби ще е измежду новите звезди на водното премеждие на екрана. Освен нея обаче в средите се шушука, че " Дисни " търси и различен основен облик, който да се трансформира в централен за поредицата.
свързани новини11177на 21.04.2021
Робърт де Ниро е измежду първите разумни избори. Твърди се, че самият той също към този момент проявявал интерес към плана, макар че при започване на века отказал да се снима във франчайза, тъй като не вярвал в триумфа му.

Сред останалите артисти, които са ухажвани сега от " Дисни " съгласно спекулациите, са Матю Макконъхи, който също бил спряган първоначално за ролята на капитан Джак Спароу, и Хю Джакман, написа " Монитор ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР