Холивудският актьор Леонардо ди Каприо не само играе смелчаци и

...
Холивудският актьор Леонардо ди Каприо не само играе смелчаци и
Коментари Харесай

Как Леонардо ди Каприо спаси човешки живот?

Холивудският артист Леонардо ди Каприо освен играе смелчаци и ярки герои във филмите, само че и в живота показва храброст и подготвеност да се притече на помощ във всеки миг. Оказва се, че той е оказал помощ за спасяването на човек, който е паднал зад борда на круизен транспортен съд в Карибско море и е прекарал повече от 11 часа във водата.

Инцидентът е станал, до момента в който Лео дружно с приятелката си Камила Мороне и техни близки другари са на отмора на остров Сейнт Бартс. На 30 декември компанията чува сигнал за злополучие – за 24-годишен френски екскурзиант, който в положение на алкохолно замайване пада зад борда на яхтата Club Med, плаваща близо до остров Сейнт Мартен. И макар че яхтата на актьора се намира на няколко часа от мястото, където мъжът е разгласен за липсващ, Ди Каприо взема решение неотложно да стартира издирването.
    View this post on Instagram           
A post shared by Cine Magic (@cinemagatic) on Jan 3, 2020 at 4:42am PST

Изчезналият юноша е бил открит час преди да се смрачи и малко преди да връхлети бурята. Според капитана на кораба Лео и приятелите му са били единствените, които са се впуснали в търсене на екскурзианта.

„ Яхтата на Леонардо беше единственият кораб, който реагира на сигнала за злополучие. Капитанът сподели, че шансът за избавление на човек, който е паднал зад борда, е един на милиард. Изглежда младежът удари джакпота два пъти. Когато късметлията беше избавен от един от най-известните хора в света, той си намерения, че всичко това му се случва насън “, споделя свидетел пред изданието The Sun.

 
Леонардо ди Каприо на 45: най-хубавите му функции!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР